To je to što me zanima!

Neredi na Old Traffordu: Mlade igrače morala čuvati policija...

Engleze su šokirale scene nereda na utakmici mladih momčadi Uniteda i Cityja na Old Traffordu. Policija je nakon utakmice morala čuvati igrače u svlačionicama...
Vidi originalni članak

Mlade momčadi Manchester Uniteda i Manchester Cityja odigrale su derbi u utorak navečer na Old Traffordu. U-21 momčad Uniteda pobijedila je gradske rivale 4-0 u utakmici koju je obilježila tučnjava suprotstavljenih navijača.

Ulazak na Old Trafford bio je besplatan, a oko 16.000 ljudi došlo je vidjeti što imaju za ponuditi mladi igrači dva velika gradska rivala. 

United je uvjerljivo slavio golovima Januzaja, Wilsona, Fletchera i Willocka, a nakon trećeg gola domaće momčadi na tribinama su počeli problemi.

Bilo je tu razmjene udaraca između navijača Uniteda i Cityja, napada na redare, a policija je nakon utakmice morala štititi igrače. Dvojica maloljetnika i jedan stariji navijač završili su u pritvoru. 

Policija je zatražila snimke nadzornih kamera te je otvorila istragu. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • KnezDomagoj 13.05.2015.

    Odkad sam sebe uhvatio u laži više ne vjerujem nikome. A kamo li takvim prevarantima poput tebe. Prestani lagati ovja napaćeni hrvatski narod.

  • user_421949 13.05.2015.

    snimka nereda pokazuje nista

  • systembet200 13.05.2015.

    Lijep pozdrav uz zaista iskrenu ispriku svima kojima će ova poruka smetati,šaljem ju u najboljoj mogućoj namjeri.Naime krećem sa projektom vezanim uz zaradu na kladionici te obećajem profit od 20-tak tisuća kuna u naredna 2 mjeseca.Znam da će većina smatrati kako se radi o nekoj muljaži medjutim imam dokaze za ovo što pričam jer sam sam zaradio taj novac uz pomoć posebnog sistema za igranje.Dakle nije samo riječ o tome da analiziram parove nego su oni uklopljeni u poseban sustav kojeg koristim već 2 godine i koji mi omogućuje da mjesečno zaradjujem i do 10tis kn te da živim svoj život bez šefova i ograničenog radnog vremena.Sada imam neke nove ciljeve a koji su reći ću Vam ako mi se javite na mail no ono što je najbitnije i što želim naglasiti je da ne tražim nikakav novac od Vas,samo mi je bitno da uplaćujete moje parove.Razlog zašto dolazim sa ovom ponudom baš sada nije slučajan i ovo je doba godine kada redovito ostvarujem najbolje rezultate a nadam se da ćete se uvjeriti u to.Svi zainteresirani mogu se javiti na mail kladionicakralj@gmail.com te se veselim svakom javljanju.lijep pozdrav

Komentiraj...
Vidi sve komentare