To je to što me zanima!

Neredi na utakmici Velež - Zrinjski, stradao djecak

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nesretnom dječaku je za vrijeme utakmice između Veleža i Zrinjskog u ruci eksplodirao “topovski udar”, a lječnici su mu uspjeli spasiti prst
Vidi originalni članak

U gradskom derbiju Velež - Zrinjski lige BiH u Vrapčićima teško je ozlijeđen dječak. Nesretnom dječaku u ruci je eksplodirao “topovski udar”, a lječnici su mu uspjeli spasiti prst. Dječak je s travnjaka pokušao ukloniti eksplozivnu napravu, koju su bacili navijači Zrinjskog. Povod nereda bio je islamski pozdrav “sellamaleikum” i minuta šutnje za stradale pripadnike armije BiH. Prekid je trajao gotovo 20 minuta, a Velež je pobijedio 1-0.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ruzica88 18.05.2008.

    cici2 otkud tebi ta dezinformacija??? na pocetku susreta su pozdravljeni sa selam aleikum i na pocetku je bila minuta sutnje, to je bila cista provokacija.kad budu igrali pod bijelim brijegom treba ih pozdravit sa \"Hvaljen Isus i Marija! a kad je utakmica prekinuta navijaci zrinjskoga su otisli sa \"stadiona\"bez ikakve uporabe sile. uostalom, velezovi navijaci su cijelo vrijeme provocirali, pjevali su gazi ustase i prijetili igracima da nece zivi otic sa stadiona!!! ma treba im noge otkinut, a ne prste!!!!

  • cici2 18.05.2008.

    Ej koje dezinformacije. Navijaci Zrinjskog nisu ni bili prisutni kada je bila minuta sutnje, niti kada je pozdravljeno islamskim pozdravom. Neredi su poceli zbog ubacivanja baklji i topovskih udara u teren od strane navijaca Zrinjskog.

  • Jolinho 18.05.2008.

    Šta će jadnici iz Vrapčića...

Komentiraj...
Vidi sve komentare