To je to što me zanima!

Krvava uvertira: Navijači Srbije izbodeni i pretučeni u Skoplju

Utakmica Makedonije i Srbije u našoj kvalifikacijskoj skupini imala je krvavu uvertiru. Trojica navijača izbodena su, a dvojica su pretučena u centru grada, piše Kurir...
Vidi originalni članak

U centru Skoplja oko 13,30 sati pretučena su dvojica srpskih navijača, piše Kurir. Mirko Milošić (29) i Stefan Đurović (17) iz Podgorice nakon napada završili su u bolnici, no nemaju težih ozljeda. 

Kako je priopćila makedonska policija, srpske navijače napali su lokalni Albanci koji su bili isprovocirani obilježjima srpskih navijača. 

Predvečerje je dovelo do novog incidenta. Kako piše novinska agencija AP, skupina mladića izbola je trojicu srpskih navijača u blizini stadiona. Sva trojica su prebačena u bolnicu, a njihovi životi nisu ugroženi.

Prema pisanju srbijanskih medija, na utakmicu u Skoplje od ranog jutra krenulo je oko 300 huligana s ciljem obračuna s lokalnim Albancima. Makedonska policija s granice je zbog sigurnosnih razloga vratila 61 navijača, a srpska policija nije dopustila odlazak na utakmicu 17-orici navijača koji nisu imali ulaznice.

Utakmica Makedonije i Srbije u Skoplju počinje u 20,30 sati.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • rammstein_1 17.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • esari 16.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 4 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • LjiljanaMilovanovic 16.10.2012.

    Huligani i uvijek huligani,i treba da budu razbijenih glava i onako nisu dosli navijati ni jedni ni drugi.Steta samo sto normalni ljudi nemogu uzivati gledajuci utakmicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare