To je to što me zanima!

Mato brutalno iskren: Sramota! Pa Hajduk je 'cirkus Kolorado'

Mi nismo pokazali baš ništa. Osijek je zasluženo pobijedio, a mi smo dali gol kako smo dali, rekao je Mato Neretljak koji nije mogao sakriti razočaranje porazom
Vidi originalni članak

Ovo nema veze s Hajdukom, ovo je sramota. Ovu momčad treba selekcionirat kako treba jer to je pravi 'cirkus Kolorado', razočarano je nakon poraza od 'njegovog' Osijeka pričao najiskusniji igrač Hajduka, Mato Neretljak (32).

Bivši hrvatski reprezentativac vratio se s Hajdukom u Osijek u kojem je od 2000. do 2002. odigrao 47 utakmica. No povratak nije prošao prema očekivanjima. Hajduk je igrao loše, njegovi navijači prekidali su utakmicu čak triput, a nakon cijelog tog kaosa Neretljak je bio brutalno iskren.

- Mi nismo pokazali baš ništa. Osijek je zasluženo pobijedio, a mi smo dali gol kako smo dali. Tužan sam što smo izgubili, no drago mi je da Osijek ostane u ligi i da osvoji Kup - priča Mato koji je zabio jedini gol za Hajduk.

Stasiti stoper u Hajduk se vratio ove zime i odmah se ustalio u obrambenom redu 'bilih'. Na Poljud je došao iz Suwona, no Hajduku ne ide kako je on to očekivao. Momčad je pomlađena, a Mati se, čini se, to u najmanju ruku ne sviđa.

- Ništa nismo odigrali, ali nije to na meni da sudim. Imaju drugi koji će misliti o tome. Moje je da igram i radim - okrznuo je iskusni stoper i struku 'bilih'.

Iz Osijeka je 2002. otišao upravo u Hajduk. 

- Drago mi je što sam bio dio one salvne momčadi Osijeka, najbolje u povijesti kluba. Još jednom čestitam Osijeku na pobjedi, uživao sam ovdje. A mi ćemo se dalje boriti i nadam se da se vidimo ponovno

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Cro Cop 16.04.2012.

    Mora da je Mamic opet umijesao svoje prste i da je Hajduk zbog toga izgubio od Osijeka. Sad me bas zanima kakva ce sad biti kazna za Hajduk nakon sto su navijaci opet izazivali prekide utakmice.

  • drmm 16.04.2012.

    Vidi vidi,stara provjerena taktika,ak vas nemožemo pobjediti,bumo vam pustili,Mate moj prije nek si se vrati, trebao si pročitati kaj piše v novinama a ne staviti đembdo potpis na ugovor,pa se ve nebi morao sramotiti pod stare dane,a ono boljem sutra samo toliko,u jednom kafiću u Varaždinu,na zidu stoji tabla"sutra točimo besplatno" pa kad ti dojdeš sutra,na zidu opet pise isto,tak i ovi tvoji iz kluba lamantiriju "iduće godine idemo na prvo mjesto"...........!!!!!!!

  • dadam541 15.04.2012.

    Kako vam nije jasno ....Males je dirno u osinje gnjijezdo i Hajduk sad ispasta samo budala to ne vidi ......

Komentiraj...
Vidi sve komentare