To je to što me zanima!

Nesanica: Ronaldo nije mogao spavati zbog promašena penala

U nedjelju ujutro je prije svih nas ustao, prvi je bio na nogama. Kasnije mu je došla obitelj, sin prije svega, s kojim je proveo slobodno vrijeme prije ručka. To mu je godilo, rekao je izbornik Portugala
Vidi originalni članak

Nema sumnje, Cristiano Ronaldo (31) je najvažniji igrač Portugala i glavna karika svoje reprezentacije. Bez njega ništa ne bi bilo isto, ali činjenica je i da njegovi nastupi u zadnje vrijeme nisu baš briljantni.

Na Euru je pucao 20 puta, ali nije zabio ni jedan gol. Pošteno se osramotio nakon što je promašio penal protiv Austrije i zakinuo svoju momčad za tri boda. To mu je bio četvrti promašeni penal od zadnjih pet, a koliko ga je to mučilo govori činjenica da nije mogao spavati sljedeću noć.

- Cristiano nije mogao spavati u noći sa subote na nedjelju - otkrio je izbornik Portuala Fernando Santos.

- U nedjelju ujutro je prije svih nas ustao, prvi je bio na nogama. Kasnije mu je došla obitelj, sin prije svega, s kojim je proveo slobodno vrijeme prije ručka. To mu je godilo.

Portugal je u dvije utakmice dva puta remizirao. S Islandom je odigrao 1-1, a s Austrijom 0-0. Santos je uvjeren kako će Ronaldo proraditi u zadnjoj utakmici grupne faze, onoj protiv Mađarske.

- Cristiano nas je navikao da postiže golove. On je pobjednik i zna kako reagirati nakon greške. Očekujem pozitivnu reakciju od njega.

Ako Portugalu bude dosuđen penal i protiv Mađarske, za Santosa nema dvojbe tko će ga izvesti.

- Ako na sljedećoj utakmici dobijemo penal izvest će ga Cristiano. I zabit će ga - zaključio je portugalski izbornik.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • sena2 21.06.2016.

    Niti ja nisam spavao zbog Ronaldovog promasaja,radio sam nocnu..😭😭😭😭

  • nokia010 20.06.2016.

    Mora i vas sreca da pogleda, bice i golova uskoro. Bitno je da Portugal prodje dalje, a Ronaldo ce biti osvajac Zlatne lopte i bez ovog EP.

  • zagro 20.06.2016.

    ha-ha nemojte bit naivni...spava ronaldo ko beba...

Komentiraj...
Vidi sve komentare