To je to što me zanima!

Nestali u tri minute: 'Topnici' u kišnom Walesu poraženi 1-2

Arsenal je kod Swanseaja poveo golom Alexisa Sancheza u 63., a onda je primio dva gola od 75. do 78. minute utakmice. Velšani su ovim slavljem pretekli 'topnike'
Vidi originalni članak

U posljednjoj utakmici 11. kola engleskog Premiershipa Swansea Ctiy je pred 20.000 gledatelja na Liberty stadionu svladao Arsenal 2-1 i tako ga pretekao na petom mjestu na ljestvici. Velšani sada imaju isti broj bodova kao i četvrtoplasirani West Ham te bod prednosti nad 'topnicima'. 

Gosti su poveli u 63. minuti kada je Alexis Sánchez odlično popratio jednu kontru i došprintao do protivničkog gola iz svog šesnaesterca te lako pospremio loptu u mrežu nakon ubacivanja Welbecka s desne strane za svoj osmi gol sezone. 

Gylfi Thór Sigurðsson izjednačio je osam minuta kasnije kada je sjajno izveo slobodni udarac, prebacio živi zid i pogodio gornji lijevi kut, a pobjedu domaćinima donio je Bafetimbi Gomis samo tri minute kasnije glavom s nekih osam metara nakon ubacivanja s lijeve strane. 

Bila je to loša predstava momčadi Arsena Wengera koju nakon reprezentativne stanke očekuje dvoboj s Manchester Unitedom na Emiratesu. 

REZULTATI:

  • Swansea City - Arsenal 2-1
  • Tottenham - Stoke City 1-2
  • WBA - Newcastle United 0-2
  • Sunderland - Everton 1-1
Idi na 24sata

Komentari 49

  • Zizou_5 09.11.2014.

    kako trener koji puca na vrh premier lige moze kupit chambersa? to je igrac za male klubove, dugo nisam gledao tekmu di jedan igrac pliva svaki napad, bas svaki, i mertesacker lopatina, arsenal je klub s gubitnickim mentalitetom i moraju wengeru dat otkaz sto prije jer se gubi

  • Vladek78 09.11.2014.

    ovaj asenal je engleska verzija dinama

  • strmi007 09.11.2014.

    NIšta od toga Arsenala,a Wenger nikakve pomake nepravi naspram zadnjih godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare