To je to što me zanima!

Nestao u šest sekundi: Pa to je najbrži nokaut u Gloryju ikad!

Direkt pa kroše i Tom Matlon bio je u carstvu snova. John King na impresivan je način ostvario prvu pobjedu u Gloryju. Najbrži je to nokaut u povijesti Gloryja, najpoznatije organizacije kick-boksa
Vidi originalni članak

Semafor još nije počeo odbrojavati vrijeme u prvoj rundi američkoga teškaškog meča do 120 kilograma Johna Kinga i Toma Matlona na priredbi Glory 72 u Chicagu prošlu subotu, a sudac je već morao označiti kraj meča.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

King je krenuo bez ikakve zadrške i ošamutio Matlona direktom, a onda ga je dokrajčio bombom od desnog krošea. Suparnik se posložio na pod, a prošlo je tek šest, sedam sekundi.

Da sudac nije nepotrebno odbrojavao nokautiranom borcu, Kingova pobjeda bila bi statistički još i impresivnija, no ionako je to najbrži nokaut u povijesti najpoznatije organizacije kick-boksa za koji mu je službeno trebalo 10 sekundi.

Kingu je to bila prva pobjeda u Gloryju, kojom je poboljšao sveukupni omjer na osam pobjeda, šest poraza i jedan neodlučeni ishod. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare