To je to što me zanima!

Nesuđeni hajdukovac hrvatskih korijena odlučio: Igram za Čehe

Suigrač Ante Budimira u talijanskom prvoligašu Crotoneu Stefan Simić prije dvije godine bio je na rubu dolaska u Hajduk, a sada je prelomio kako će nastupati za reprezentaciju zemlje u kojoj se rodio
Vidi originalni članak

Stefan Simić (22) prije dvije godine bio je na rubu potpisa za Hajduk. Bosanskohercegovački stoper, koji ima i hrvatsko državljanstvo jer su mu roditelji jedno vrijeme živjeli u Zagrebu, ipak se vratio u matični klub, talijanski Milan, koji je tada imao problema sa stoperima.

Člana talijanskog prvoligaša Crotonea na posudbi iz "rossonera" zvali su u reprezentaciju Bosne i Hercegovine, no on je prelomio kako će nastupati za Češku, zemlju u kojoj se rodio i za čiju je vrstu nastupao u svim mlađim uzrastima.

- Odbio sam BiH, nije bilo teško prihvatiti ponudu Češke jer sam već odlučio. Još uvijek imam obitelj u Bosni jer mi je otac tamo (Prijedor, op.a.) odrastao i borio se za BiH u ratu. Bosna i Hercegovina puno znači našoj obitelji - kazao je Simić za Oslobođenje.

Nije uspjelo ni to što ga je Edin Džeko nagovarao da prihvati ponudu "zmajeva".

- Kad mi je rekao da želi da nastupam za BiH, to mi je bio kompliment, ali to nije promijenilo moje mišljenje - poručio je Simić koji je dobio poziv u seniorsku vrstu Češke za prijateljske utakmice protiv Islanda i Katara ovaj tjedan.

U isto vrijeme spekulira se o novom izborniku Bosne i Hercegovine s obzirom na to da još uvijek nije jasna budućnost Mehmeda Baždarevića. U igri je Slavoljub Muslin, koji je dobio otkaz na klupi Srbije iako ju je odveo na Svjetsko prvenstvo.

- Spreman sam razgovarati i pregovarati ako dođe do toga - rekao je Muslin za SportSport.ba.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • hej dude 07.11.2017.

    taj kod nas nema mjesta

  • Arzancanin 07.11.2017.

    Ma tko ga briga za ovog prosječnog igrača🙄🙄🙄🙄???

  • vvvlada 07.11.2017.

    Jako bitno što nije htio za BiH igrat... Šta je ovo BiH glasilo neko ili?

Komentiraj...
Vidi sve komentare