To je to što me zanima!

Nesuđeni trener Dinama Cuper osumnjičen je za namještanje

Argentinskog trenera Hector Cuper sumnjiči se za namještanje četiri utakmice u Argentini i Španjolskoj. Priznao je da je uzeo novac koji je bio namjenjen punici
Vidi originalni članak

Bivši trener Inter i Valencije Hector Cuper (56) osumnjičen je za namještanje utakmica. Argentinski strateg, piše talijansko dopisništvo Goal.com.

Cuper se sumnjiči da je kao trener španjolskog Racing Santandera primio 200 tisuća eura kako bi utjecao na ishode četiri utakmice, dvije u Argentini i dvije u španjolskom prvenstvu.

Argentinac je uhvaćen nakon što je snimljen razgovor njega i dvojice mafijaša iz klana D'Allesandro koja je dio mafijaške organizacije Camorra. Jedan od njih se sukobio oko rezultata koje im je Cuper ponudio.

Nekoliko dana prije tog razgovora par Camorrinih suradnika stigli su u Španjolsku i donijeli Cuperu (za vrijeme treniranja Racinga) 200.000 eura skrivenih u čarapama i gaćama. U zamjenu argentinski strateg im je dao papir s napisanim rezultatim četiriju utakmica.

U španjolsku su stigli suci koji su ispitali Cupera. Nesuđeni pobjednik Lige prvaka je pomalo naivno objasnio poteze.

- Istina, od Napolitanaca sam uzeo novac koji je bio namjenjen za moju punicu i renoviranje kuće.

Anti-mafijska udruga stegla je obruč oko klana D'Alessandro iz Castelllammarea koji je se kladio na inozemne utakmice.

Cuper je u karijeri s Valencijom i Interom bio nadomak osvajanju europskog naslova, a donedavno se spominjao kao izgledna opcija za preuzimanje klupe Dinama. No,postao je trener turskog Orduspora.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mario91 20.01.2012.

    sad Mamic Boga proklinje :D

  • dulence 20.01.2012.

    Čim je i malo nešto loše povezano s dinamom odmah pune naslovnica,a o inspekciji na Poljudu ništa http://prvaliga.tportal.hr/171470/Zasto-Hajduk-nekima-placa-a-nekima-ne.html

  • Mozak 20.01.2012.

    Ispunjavao je najbitniji preduvjet, inače nemreš u Dinamo !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare