To je to što me zanima!

'Netko bi morao reći Hamiltonu da je idiot i da ide na liječenje'

Piloti formule 1 sjest će s Charliejem Whitingom potkraj tjedna za stol, tražili su sastanak na temu "divljak Lewis Hamilton". Britanac vozi opasno i ugrožava ostale
Vidi originalni članak

Popis utrka na kojima je Britanac Lewis Hamilton radio probleme, odnosno sudarao se, izguravao bolide sa staze, dovodio ostale u opasnost, impresivan je: Malezija, Monako, Montreal, Silverstone, Mađarska, Belgija i Singapur. Slijedi Japan. Akciju protiv Hamiltona, osim aktualnih vozača, podržavaju i legende najbržeg oktanskog sporta.

– Schumacher, Fangio, Clarks, Lauda, svi veliki vozači, pa i ja sam, nismo imali toliko nesreća. Ima prirodan talent, ali ako želi biti među najvećima, ne smije imati baš takvu seriju incidenata – veli Jackie Stewart, a Niki Lauda će nadodati:

– Ne razumijem kako tako talentiran dečko može svaki put ispasti tako glup.

"Rješenje" ima bivši vozač Hans-Joachim Stuck:

– Treba mu liječenje, terapija. Možda ne menadžer, već netko tko će sjesti s njime i popričati, reći mu, onako baš iskreno: Lewise, stvarno si idiot!

Među rijetkima u obranu najtalentiranijeg na gridu stao je njegov šef u McLarenu Martin Whitmarsh.

– Hamilton je još mlad, uči i izvući će iz svega ovoga dobru pouku. Iza njega nije dobra sezona, ali smatram da su tolike kritike ipak malo previše.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • dasud961 10.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • batinić 05.10.2011.

    Zato je i uništena draž f1 sa pravilima i ničim drugim to su najbolji vozači na svijetu i treba ih pustiti da se utrkuju zato su na stazi. Sputavanje sa glupim pravilima je uzelo 80% atraktivnosti,a nitko od njih nije takav glupan da bi srljao u smrt

  • 03.10.2011.

    nije mi simpatičan ali volim takve vozače koji imaju muda!!! A on ih ima!!!!! Pa zato su tamo da se bore za bolju poziciju!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare