To je to što me zanima!

Neuer na hrvatskom krštenju: Postao je kum malenom Tinu

Osim Neuera, na krštenju je bio i trener Bayerna Hansi Flick koji je napravio pravo čudo s momčadi osvojivši čak pet trofeja, a prisustvovao je i legendarni njemački golman Jens Lehmann...
Vidi originalni članak

Odmarao se u Hrvatskoj, uživao u punjenim paprikama, pjevao hrvatske pjesme, igrao vaterpolo s Nikšom Dobudom. Ako već niste shvatili, Manuel Neuer (34) obožava Hrvate. A sada je jednom Hrvatu postao i kum. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Društvenim mrežama se proširila slika golmana Bayerna i fra Marinka Vukmana, humanitarca i svećenika koji živi u Njemačkoj, a na poklon je dobio potpisani golmanski dres u kojem je Neuer s Bayernom osvojio europski superkup protiv Seville. Fotografije je ekskluzivno objavio Fenix Magazin, a sada su pojasnili što je sjajni golman radio u Hrvatskoj katoličkoj župi u Münchenu.

Naime, trener golmana Bayerna, Hrvat Toni Tapalović (39), je u nedjelju krstio sina Tina Emanuela, a čast da bude svjedok u njegovom prvom sakramentu pripala je Manuelu Neueru koji je veliki prijatelj s Tapalovićem. Tako je i okrunio njihovo prijateljstvo koje traje otkako je Neuer stigao u Bayern 2011. godine, a te godine je Hrvat i postao trener golmana. Misa se služila na hrvatskom i njemačkom jeziku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim njega, na krštenju je bio i trener Bayerna Hansi Flick koji je napravio pravo čudo s momčadi osvojivši čak pet trofeja, a prisustvovao je i legendarni njemački golman Jens Lehmann.

Neuer se već godinama odmara u Hrvatskoj gdje apsolutno uživa. Ovo ljeto je, uoči završnice Lige prvaka, ljetovao kod Dubrovnika i oduševio sve stanovnike sa svojom pristupačnošću. Popričao je sa svima tko god je to želio, potpisao se, pristao na fotografiju. Uživao je s tamošnjim stanovništvom u hrvatskim pjesmama, igrao vaterpolo s hrvatskim vaterpolistom Nikšom Dobudom i posebno uživao u punjenim paprikama. 

Ne prestaje ni s osvajanjem trofeja. Njegov Bayern je u srijedu pobijedio Borussiju Dortmund 3-2 i osvojio čak peti trofej u samo nekoliko mjeseci. A velikom Neueru to je bio čak 25. trofej u karijeri.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • savskokupaliste 02.10.2020.

    Nijemci dolaze.2.dio.

  • darkor 02.10.2020.

    Neuer je odlična osoba nijemci su isti mentalitet kao mi i zna da se takav poziv ne odbija tako da je  to ljepo od njega

  • ZarkoGudek 02.10.2020.

    Bog neka blagoslovi Neuera i njegovu obitelj kao i nas sve ostale u ime Isusovo amen :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare