To je to što me zanima!

Neuer: Ovo je iritantno! Braco: Ne igramo tečno, lopta ne ide...

Opet smo se mučili, moramo se vratiti i ponovno izgledati kao Bayern. Svi moramo bolje. Problem je što svaki put moramo zabiti tri gola da bismo pobijedili, baš je iritantno da smo opet primili dva, prozvao je Manuel Neuer
Vidi originalni članak

Jednom smo nogom u osmini finala i nema drame. Da, rezultati pokazuju da ponekad izgubimo koncentraciju, ali igrači se mogu izvući iz toga, rekao je Niko Kovač nakon Bayernove pobjede 3-2 u Ateni protiv Olympiakosa.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogled na ljestvicu Lige prvaka kudikamo je ljepši nego na bundesligašku: Bayern ima devet bodova u tri utakmice i gol-razliku 13-4. Tottenham već zaostaje pet bodova.

No, pobjeda nad Grcima kao da se podrazumijevala, pa i nakon nje stižu kritike. Uglavnom upućene treneru.

- Opet smo se mučili, moramo se vratiti i ponovno izgledati kao Bayern - prozvao je Manuel Neuer, te nastavio:

- Svi moramo bolje. Problem je što svaki put moramo zabiti tri gola da bismo pobijedili, baš je iritantno da smo opet primili dva.

Kovač je počeo "gasiti vatru" koju je sam zakuhao kritikama Thomasu Mülleru, pa ga je uvrstio u početni sastav i izvadio tek u 86. minuti. Umjesto njega ušao je Perišić.

Otkrio je da Lucasa Hernandeza muči gležanj i trpi jake bolove, a da je Javija Martineza izvadio iz igre zbog problema s mišićem.

- Coutinho nema sreće, ali zadovoljan sam i njime i cijelom momčadi - zaključio je Kovač.

No, čak i čovjek koji mu cijelo vrijeme čuva leđa, sportski direktor Hasan 'Braco' Salihamidžić, naglasio je:

- Sve mora biti bolje. Ne igramo tečno, ne kontroliramo sredinu terena i lopta ne ide. Dobro je da imamo devet bodova, ali još su se neki igrači ozlijedili. Müller? Vrlo nam je važan igrač, ali događa se da ne igra baš svaku utakmicu...

Idi na 24sata

Komentari 21

  • cmizdravac 23.10.2019.

    Hahahaha!!!! Citiram Neuera, inace prvog golmana i Bayerna i njemacke reprezentacije: nedopustivo da primimo dva (citaj: toliko) golova. Sto znaci da on nije golman vec napadac ili veznjak... koga on tu pokusava z......i. To on sam sebe prokazuje, ali ko ocemu nijemac o postenju. WTF!!! 😵😵😵

  • Ronald555 23.10.2019.

    Kovac ne moze smiriti igrace...malo malo neki prigovori...za manji klub je .a gdje vam je perisic ..grije klupu kako sam rekao

  • 23.10.2019.

    Najbolje bi mu bilo da digne sidro i ca.Dokad više trpiti ta pljuvanja.Non stop iz dana u dan nekakvi problemi,pa jbt odje.. iz tog kluba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare