To je to što me zanima!

Gary Neville, sjećaš li se što si pričao prije desetak mjeseci?

Neću dati ostavku. Posljednji puta u sebe sumnjao sam prije 18 godina. Od tada sam razvio obrambeni mehanizam. Najviše mi je žao naših navijača, kaže Neville
Vidi originalni članak

'Znamo vidjeti momčadi koje dođu na Nou Camp i izgube 5, 6 ili 7-0. Barcelona je dobra momčad, sjajna momčad, no da sam ja izgubio 7-0, ne bih mogao doći kući pogledati mojoj obitelji u oči.'

Riječi su to Garyja Nevillea koje je izrekao prije desetak mjeseci. Tada je još za Sky bio stručni komentator, a brojni su engleski 'kroničari' jedva dočekali da izvuku izjavu i podsjete na nju nakon teškog sinoćnjeg poraza Garyjeve Valencije od Barcelone u kupu 7-0Uz to neki mu predviđaju i otkaz po kratkom postupku te ekspresni povratak na Sky gdje ponovno može pričati o sramotnim porazima. Ovoga puta iz vlastitog iskustva.

- Ovo je jedan od najgorih trenutaka u mojoj nogometnog karijeri - rekao je Neville koji je na klupu Valencije sjeo u prosincu prošle godine i još ne zna za pobjedu u prvenstvu.

- Neću dati ostavku. Posljednji puta u sebe i svoj rad sumnjao sam prije 18 godina. Od tada sam razvio obrambeni mehanizam. No najviše mi je žao naših navijača, nisu zaslužili ovakvu utakmicu. Ovo je neprihvatljivo, moramo se oporaviti od ovoga što prije, moramo pobijediti već iduću utakmicu. Volio bih da utakmica s Betisom počinje za 10 minuta - zaključio je Neville dodavši kako se osjećao bespomoćno protiv Barcelone.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • strmi007 04.02.2016.

    događa se

  • dajkula 04.02.2016.

    Barem nije dobio čast da trenira reprezentaciju kao neki

  • sportas03 04.02.2016.

    jednostavno taj covjek nije dorasto najacoj ligi na svijetu te bi trebo biti suzdrzan i ne izjavljivat takve gluposti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare