To je to što me zanima!

Nevjerojatan slalom Olma! Dinamovac se poigrava s ligom

- Treniraj dok drugi spavaju, uči dok se oni zabavljaju, ustraj dok se odmaraju i živi što oni sanjaju - napisao je Olmov otac u opisu videa sjajnih driblinga dinamovca
Vidi originalni članak

Dani Olmo poigrava se s 1. HNL! Iako je Dinamo izgubio od Rijeke 1:0, mladi španjolski reprezentativac opet je pokazao zašto je Barcelona pogriješila pustivši nevjerojatan talent da joj pobjegne iz ruke. Došao je Olmo do lopte, našao se u šumi riječkih igrača, a onda riješio jednog, drugog, trećeg... Šestoricu!

Otac Dinamovog bisera Miguel Olmo pohvalio se s njegovim uspjehom na Twitteru, citirajući legendarnog boksača Muhammada Alija:

- Trenirao dok drugi spavaju, uči dok se oni zabavljaju, ustraj dok se odmaraju i živi što oni sanjaju.

Bila je to tek jedna u nizu briljantna predstava 20-godišnjeg Španjolca, koji dominaciju prikazuje u svim natjecanjima te je s tri asistencije i golom u četiri utakmice Europske lige jedan od glavnih razloga za Dinamovo europsko proljeće!

Jedino je pitanje koliko će ga dugo plavi moći zadržati...

 

 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • mad975.IA 26.11.2018.

    Rezultat njegovog driblinga, izgubljena lopta! Najčešće svi driblinzi imaju taj rezultat, jedan korak viška i izgubljenu loptu. Jednostavno presebičnost obično tako završi.

  • Zlatan 10 26.11.2018.

    Nadam se da ostaje barem jos jednu sezonu, mali je fenomenalan kao i Dinamo ove sezone i zaista ih je lust gledati

  • NIKE 26.11.2018.

    Kako mi je žao što ga naši nisu bolje vrbovali. Dečko je na tragu svjetskog talenta. Uhhh, kakva će to biti igračina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare