To je to što me zanima!

Nevjerojatne scene: U Milanu 20 tisuća navijača Eintrachta

Frankfurt je lud za nogometom! Eintracht je prošle sezone pod vodstvom Nike Kovača osvojio Kup, igra se EL, slavi se 120 godina, prva utakmica s Interom završila je 0:0 pa je danas u Milano došlo: 20 tisuća Nijemaca!
Vidi originalni članak

Navijačima Eintrachta malo treba za radost i za demonstraciju masovne ljubavi prema svom 120-godišnjem klubu. Orlovi iz Frankfurta u uzvratu osmine-finala Europske lige gostuju kod Ivana Perišića i Marcela Brozovića, kod Intera, a sa tribina San Sira imat će podršku - 20.000 navijača koji s pjesmom marširaju ulicama Milana!

Centar Lombardije i svjetske mode pod 'okupacijom' je dvadeset tisuća Nijemaca:

Lu-di-lo! A već su u prvoj utakmici na svom Waldstadionu napravili vrhunski spektakl jer baš je na taj dan Eintracht slavio 120. rođendan i 50.000 navijača priredilo je kolosalnu čestitku svojem klubu:

Prva utakmica završila je 0:0, Brozoviću je Kevin Trapp obranio penal, a Eintracht se ove sezone Europe dokopao jer je 17/18-u pod vodstvom našeg Nike Kovača završio kao osvajač Kupa.

Za Eintracht igra i hrvatski reprezentativac Ante Rebić koji zbog ozljede neće istrčati u Milanu, a u uzvratu se za Inter očekuje Perišić od prve minute te oporavljenik Brozović na klupi.

Nerazzurri su inače najgledanija momčad Serie A, uz ogroman broj njemačkih navijača Inter vs. Eintracht igrat će se u kolosalnoj atmosferi milanske nogometne skale!

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 14.03.2019.

    Za grad koji nema milijin ljudi je to za cistu desetku.fanatizam teskiii.ocekiva sam 4-5 tisuca navijaca dinama u lisabonu, iznenadilo me ipak je dinamo pred pragom cetvrtfinala.puno je motropola u europi koji imaji toliko dogadanja pa opet prate svoj klub, ipak je nogomet vise od sporta.

  • Loš_sin 14.03.2019.

    Ajmo ustašeeee !!!

  • Vladek78 14.03.2019.

    ima se,može se

Komentiraj...
Vidi sve komentare