To je to što me zanima!

Nevjerojatno: Ošišao se između rundi pa slavio na UFC debiju!

Rekao sam svojem kutu da ju mogu odrezati ako borba ode dalje od prve runde i ako će mi kosa upadati u oči. Nije mi smetalo u prvoj rundi, ali u drugoj sam tražio da ju odrežu, rekao je Shane Burgos
Vidi originalni članak

Shane Burgos postao je prvi MMA borac u povijesti koji se ošišao između dvije runde, a napravio je to u svom UFC debiju na sinoćnjem UFC Fight Night 102 u Albanyju, piše Fight Site.

Burgos je usred borbe s Tiagom 'Tatarom' shvatio da mu smeta duga kosa pa je između druge i treće runde zatražio šišanje. Nešto što UFC do sada nije doživio, a nismo sigurno ni da je ostatak MMA svijeta vidio išta slično. Šišanje da se zadovolji kilaža na vaganju da, ovakav slučaj nikada.

- Rekao sam svojem kutu da ju mogu odrezati ako borba ode dalje od prve runde i ako će mi kosa upadati u oči. Nije mi smetalo u prvoj rundi, ali u drugoj sam tražio da ju odrežu. Bilo je planirano. Mislim da je to bilo prvo šišanje u oktogonu, možda sam zaslužio bonus - našalio se Amerikanac.

Ovaj 25-godišnjak je na debiju pobijedio Brazilca jednoglasnom odlukom sudaca, a u profi karijeri je i dalje neporažen. Ima omjer 8-0.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Subota_1 10.12.2016.

    I video se ne moze otvoriti. A bas ste... ma nista

  • Joker123 10.12.2016.

    Neka,tako se i murray osisa za vrime pauze

Komentiraj...
Vidi sve komentare