To je to što me zanima!

Barcelonu su u hotelu dočekali navijači mrskog Athletic Bilbaa

Grmljavinsko nevrijeme obrušilo se na luku Resnik 15-ak minuta prije slijetanja momčadi Barcelone. Igrači prvaka u Split su sletjeli sa sat vremena zakašnjenja
Vidi originalni članak

Grmljavinsko nevrijeme praćeno jakom kišom blokiralo je promet na splitskom aerodromu tako da je slijetanje zrakoplova s igračima i vodstvom Barcelone bilo odgođeno čak sat vremena.

Nevrijeme se obrušilo na zračnu luku Resnik 15-ak minuta prije planiranog slijetanja Barcelone i više od sat vremena bilo je neizvjesno kada će i hoće li uopće Barcelona sletjeti u Split. 

Zračna luka split zbog uobičajenih smjena turista krcata putnicima, a brojni od njih ponadali su se vidjeti igrače Barcelone, barem u prolazu. Ostali su razočarani kada je na semaforu na kojem se prati dolazak zrakoplova pisalo kako je let AEA973 iz Barcelone najavljen kao da je već sletio, no to je bila manja greška koja je uskoro ispravljena, a zrakoplov iz Barcelone najavljen je kao onaj koji će sletjeti tek za 30-ak minuta.

Sletjeli sa sat vremena zakašnjenja

Tako je i bilo i zrakoplov s dragocjenim teretom sletio je oko 13 sati, sa čak sat vremena zakašnjenja. Igrači europskog prvaka ušli su na poseban ulaz i nakon kratkog su pregledavanja putovnica krenuli prema hotelu. Praćeni brojinim povicima navijača koji su se neuspješno pokušavali slikati s igračima su krenuli u hotel Lav.

U hotelu ih dočekali navijači Athletica

U hotelu su igrače Barcelone dočekali brojni navijači među kojima se našlo i nekoliko njih iz Španjolske. No bili su to navijači Athletic Bilbaa. Jedan stariji počeo je provocirati nogometaše europskog prvaka uzvikivajući ime svog omiljenog kluba te imena igrača Bilbaa.

U tijeku je konferencija Barcelone...

Idi na 24sata

Komentari 79

  • fukara 24.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • tomislavk59 23.07.2011.

    Baš je predivno vidjeti prepun Poljud i navijače bez nereda.Utakmica je odlična......bravo Hajduk!!!!

  • neno02 23.07.2011.

    Predivno je gledat Poljudsku ljerpoticu prepunu ljudi, kao i Dinamo zadnji puta...Ma daj Bog nek se složi regionalna jaka liga, nek bude naših 10 unutra, il manje, samo nek bude nogomet,,,nek ne lete stolci, nek se ne prodaju utakmice...hoćemo nogomet...neg dođe zvezda i partizan, neg bude adrenalin u krvi...nek se igra,nek bude zanimljivo, puni stadioni, derbiji, nek se zna kud spadamo...u vrh evropskog nogometa...ane da najvrednije prodajemo za siću i drugi zarađuju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare