To je to što me zanima!

Newcastleovi dječaci osramotili su petu reprezentaciju svijeta...

'Matilde' su nadigrane od ekipe dječaka. U-15 ekipa Newcastle Jetsa pokazala se prejakom za reprezentaciju koja je igrala u četvrtfinalu na posljednja tri Svjetska prvenstva
Vidi originalni članak

Petoplasirana ženska nogometna momčad svijeta izgubila je sedam razlike (7-0) u prijateljskoj utakmici. Vijest je to koja sama po sebi zvuči nepojmljivo, jer ako je netko ekipa peta na svijetu, taj renome ne smije olako prodavati. Australkama će bizarna prijateljska utakmica dugo ostati u sjećanju...

Popularne 'matilde' ponižene su od momčadi sastavljene od dječaka. U-15 ekipa Newcastle Jetsa u Sydneyju se pokazala prejakom za reprezentaciju koja je igrala u četvrtfinalu na posljednja tri Svjetska prvenstva.
 

Javila se i bivša reprezentativka Australije Joey Peters, kojoj je poraz zasmetao baš zbog narušavanja ugleda reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • strmi007 26.05.2016.

    događa se!

  • NIKE 26.05.2016.

    Ovdje se radi isključivo o omjeru snaga i fizičke izdržljivosti što je u genima na strani muškaraca . Sasvim je nepotrebno uspoređivati dva različita spola.

  • Xyster 26.05.2016.

    Muški sport te ženski se razlikuju kao nebo i zemlja, svi oni što misli da bi Serene u tenisu pobijedila nekog top 200 ili 300 igrača nemaju pojma. Niti jedan profesionalni sportaš koji zarađuje za život od sporta ,bilo da se radi o momčadskim sportovima ili invidualnim nikada neće izgubiti od bilo koje sportašice. Ali bez obzira na to, ženski sport može biti i interesantniji od muškoga . Što setiče ovo utakmice, ovo nije prvi put da je Australija izgubiila od dječaka, lani su od juniora Sydneya izgubile, isto tako je i reprezentacija SAD-a gubila od 15-godišnjaka. Iako je ovoj utakmici Austaliji falilo nekoliko važnih igračica te kojima traje inozemna sezona. I evo baš se sada igra finale ženske lige prvaka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare