To je to što me zanima!

Ney, ne brini, stižeš sestrici na rođendan! 'Out' je dva mjeseca

Neymar zbog ozljede metatarzalne kosti na desnom stopalu neće igrati deset tjedana, ali neće ni na operaciju. Već će tradicionalno biti slobodan 11. ožujka kada njegova sestra Raffaela slavi rođendan
Vidi originalni članak

Potvrđene su loše vijesti za PSG. Neymar će pauzirati dva i pol mjeseca i definitivno će propustiti utakmice u Ligi prvaka s Manchester Unitedom, ali bi se mogao vratiti na vrijeme utakmicu četvrtfinala, ako Francuzi izbace "crvene vragove".

Brazilac je protiv Strasbourga 23. siječnja ponovno ozlijedio metatarzalnu kost na desnom stopalu, a PSG je nakon razgovora sa specijalistima i odlučio da je najbolja opcija "konzervativni tretman". To znači da neće ići na operaciju, a predviđeni oporavak je deset tjedana.

Neymar je problema s metatarzalnom kosti imao i prošle sezone, a na kraju se vratio na teren točno pred početak Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ozlijeđen je uvijek za sestrin rođendan

Zanimljivo je da se Neymar uvijek ozlijedi u periodu oko veljače i uz to ga veže jedan veliki misterij. Naravno da postoje i teorije zavjere oko njegovih ozljeda, a neki smatraju kako je razlog toga rođendan njegove sestre Raffaele s kojom je nogometaš jako blizak. Njezin rođendan pada na 11. ožujak, a braco je svake godine redovan gost na zabavi u Brazilu.

Ovo je već peti put zaredom da će Brazilac propustiti utakmice koje su na rasporedu oko 11. ožujka. Utakmice u 2015. i 2016. godini propustio je zbog suspenzije jer je utakmicu prije dobio peti žuti karton, a mnogi su ga optužili kako je to namjerno napravio da može otići na sestrin rođendan, dok je prošle i pretprošle sezone izostao s utakmica zbog ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Jacksss 31.01.2019.

    Daj skinite se više s tog jadnog Neymara, ne morate ga voljeti ali pišete takve gluposti da boli čitati. Da, lik je NAMJERNO slomio nogu, namjerno je uspio napraviti frakturu kosti koju je već operirao, i koju je potvrdilo 4 različita doktora... i namjerno je izašao s terena u suzama, i namjerno će biti izvan igre bar dva i pol mjeseca i izgubiti još jednu sezonu, sve zbog jednog rođendana. Koji id*ot moraš biti da to uopće napišeš a kamoli da komentiraš još i vjeruješ u to! A da ne spominjem ove komentare s incestom koji su vrhunac neukusa, zato što je dečko rekao da voli rođenu sestru? Vi valjda svoje sestre mrzite? Pa gdje ste vi odrasli? fuj....

  • Como no te voy a querer 30.01.2019.

    Ljudi znam da ne volite Neymara, ali nije ovo gluma. Meni se prošle godine isto stalno događalo da krivo stajem, nikad nisam slomio tu kost, ali boli za popi*dit i kad krivo staneš. Ovo je ozbiljna ozljeda, ne glumi Neymar

  • Anonimus2017 30.01.2019.

    I opet vi pišete da je sestrin rođendan koji je 11.03. a na kojem je redovan gost razlog njegovih ozljeda u prvom i drugom mjesecu. Oa kakve veze pobogu ima rođendan koji je za mjesec i pol dana sa ozljedom koju on sada ima?????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare