To je to što me zanima!

Neymar glasovao za Cristiana Ronalda u lovu na Zlatnu loptu

Brazilski je nogometaš otkrio kako je dao glas i za Cristiana Ronalda u izboru za najboljeg nogometaša svijeta. Neymar je ostale glasove dao svojim suigračima
Vidi originalni članak

Barcelonin napadač i brazilski reprezentativac Neymar (22) otkrio je kome je dao svoje glasove u izboru za Zlatnu loptu.

Neymar je tako na prvo mjesto stavio svog suigrača iz Barcelone Lea Messija, no odmah iza njega je Realov Cristiano Ronaldo

Pomalo začuđujuće jer ovogodišnju borbu Argentinca i Portugalca mogao bi odlučiti jedan jedini bod, pa možda baš 'presudi' ovaj Neymarov. Na treće je mjesto Neymar stavio također suigrača iz Barce, argentinskog reprezentativca Javiera Mascherana.

U izboru za najboljeg igrača u protekloj godini sudjeluju kapetani i izbornici svih reprezentacija te sportski novinari, a proglašenje dobitnika Zlatne lopte biti će 15. siječnja 2015. u Zürichu. 

Prošle je godine slavio Ronaldo (osvajač i 2008. godine), a prije njega je četiri godine u nizu najbolji bio Messi.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • kikimanitu 17.12.2014.

    Joj ti brazilci..Jednostavno zadnjih 10godina Brazil nema facu ili klasu igrača. Pa taj Neymar je igrač top za Arsenal ili Valenciu ili Tottanham zato jer oni teže biti prvaci a neće nikad biti.

  • makshardcore 17.12.2014.

    interesantno da se svi hvataju za ovih 25 golova, otvorilo mu se u jednoj sezoni pa šta sad, nije mu to prva sezona da bi sada morali padati na koljena pred njim. koliko vrijedi pokazao je ove godine na SP, on nije nikakva najjača karika u momčadi kao što je to Messi koji je dove Argentinu do finala.

  • AnteG 17.12.2014.

    bravo Neymar iako da si do kraja bio iskren svi znamo tko bi ti bio na prvom mjestu, ali neka... onda bi narušio svoj odnos s umišljenim i bahatim hobitom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare