To je to što me zanima!

Neymar i Vargas kandidati za južnoameričkog igrača godine

Brazilac Neymar i Čileanac Eduardo Vargas vodeći su kandidati za titulu najboljeg južnoameričkog nogometaša za ovu godinu u anketi urugvajskog lista El Pais...
Vidi originalni članak

U tradicionalnoj anketi koja je prvi puta organizirana 1986. godine, sudjeluje oko 200 sportskih novinara. Sve ukazuje na to da pobjednika za ovu godinu, koji će biti proglašen 31. prosinca, treba tražiti između Santosovog napadača i brazilskog reprezentativca, 19-godišnjeg Neymara, odnosno 22-godišnjeg čileanskog reprezentativca Eduarda Vargasa.

Obojica su odigrali krucijalne uloge u osvajanju kontinentalnih naslova svog kluba. Neymar je sa Santosom osvojio Copa Libertadores, a ovoga mjeseca je sa svojim klubom igrao u finalu Svjetskog klupskog prvenstva u Japanu, u kojem je Barcelona deklasirala Santos sa 4-0.

Vargas je sa 11 golova bio najbolji strijelac Copa Sudamericane, kojeg je osvojio s Universidad de Chileom. Talijanski prvoligaš Napoli prije Božića je objavio kako je osigurao njegov transfer vrijedan oko 13 i pol milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Messi100 27.12.2011.

    Vargas će uzet titulu :D

  • icky 27.12.2011.

    suarez? forlan? dos santos?

  • mariokempes 27.12.2011.

    napoli je svake godine sve bolji imaju fenomenalne igrače ka šta su lavezzi,cavani,hamšik,gargano i sad još ovaj ako ga dovedu, u stanju su svakome zapaprit neće bit chealseju lako u osmini lige šampiona

Komentiraj...
Vidi sve komentare