To je to što me zanima!

Neymar je prije SP-a otišao na tretman kod poznate doktorice

Prema riječima dermatologinje, Neymar ima kožu sklonu mašćenju zbog čega se odlučio na tretman 'bebine kože' čiji je fokus obnavljanje tena
Vidi originalni članak

Poznato je da Neymar (30) veliku pažnju posvećuje svom izgledu i 'stylingu', a uoči Svjetskog prvenstva u Kataru bio je na tretmanu kod poznate brazilske dermatologinje koja je zbog njega potegnula sve do Pariza.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Dan za mog prijatelja Neymara. Nastavljamo naš tretman lica neposredno pred početak Svjetskog prvenstva", napisala je doktorica Juliana Neiva uz objavu na Instagramu.

Prema riječima dermatologinje, Neymar ima kožu sklonu mašćenju zbog čega se odlučio na tretman 'bebine kože' čiji je fokus obnavljanje tena. Tretman će mu stimulirati kolagen i minimalizirati pore.

- Tajna je u preciznoj individualizaciji tretmana. Rezultati su superprirodni - tvrdi Neiva.

Neymar je u sjajnoj formi pred Svjetsko prvenstvo u Kataru gdje će njegov Brazil, prema kladionicama, biti najveći favorit za zlato. Karioke su smještene u grupu G sa Švicarskom, Kamerunom te Srbijom, s kojom otvaraju prvenstvo 24. studenog.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • DonChuan 05.11.2022.

    Sjecam ga se kad je mislim 2013 god dosao u Barcu kao djecak (tada sam i ja bio još maloljetan) sav preplasen haha a vidi ga sad, muskarcina i pol. Idu godine svima isto, jedina pravda u ovom svijetu haha

  • Divlji labud 04.11.2022.

    S toliko para si moze stavit i k...na celo....

  • 04.11.2022.

    koliko ga je koštao tečaj padavice ili je to talent od rođenja??

Komentiraj...
Vidi sve komentare