To je to što me zanima!

'Neymar je želio isprovocirati Haalanda, on to jako voli raditi'

"Rekao nam je da bi htio provocirati Haalanda. On voli takve stvari. Neymar nije samo dobar nogometaš, on nema straha od ovakvih stvari i uvijek odgovara na provokacije", pojasnio je Marquinhos
Vidi originalni članak

Već dobro poznata provokacija PSG-a nakon pobjede nad Borussijom Dortmund 2-0u uzvratu osmine finala Lige prvaka u Parizu u kojoj Neymar oponaša Haalanda nije bila spontana, piše njemački Bild.

Naime, nakon što je zabio gol Neymar je sjeo u pozu Buddhe i tako pokušao isprovocirati Erlinga Haalanda (19) koji je tako proslavio svoj gol u Dortmundu. Na kraju pobjede u Parizu Neymaru su se priključili i drugi igrači PSG-a a taj je trenutak bio samo uvertira u veliko slavlje s igračima koji su svoje miljenike čekali ispred Parka prinčeva.

Marquinhos (25) je otkrio za YouTube kanal „Desimpedidos“ da je sve bila Neymarova ideja i da je bio svjestan da će se podići velika 'prašina'.

- Rekao nam je da bi htio provocirati Haalanda. On voli takve stvari. Neymar nije samo dobar nogometaš, on nema straha od ovakvih stvari i uvijek odgovara na provokacije - kaže veznjak. 

- Molio sam ga (Neymara, op.a) da sačeka do kraja utakmice, ali on mi je rekao: "Daj pusti men, pusti me da to napravim" - prisjeća se Marquinhos i dodaje:

- Bilo je to prije utakmice, a  onda je zabio i proslavio kako je htio.

Osim ovih provokacija, Haaland je prije utakmice i objavio fotografiju s natpisom "Pariz je moj grad, ne vaš", što se nikako nije svidjelo Neymaru koji je nakon pobjede objavivši fotografiju na Instagramu napisao: "Pariz je naš grad, ne tvoj". Bilo je to sredinom ožujka, tik pred zaustavljanje nogometnog svijeta zbog pandemije korone. 

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Space Burek 13.04.2020.

    Lik provocira klinca od 19 godina haha... a kao neymar je u tim godinama bio ozbiljniji. A ni Di Maria nije daleko...

  • DominikLivakovic1 13.04.2020.

    Marquinhos veznjak? Wow.

  • kumerletaur171 13.04.2020.

    Mali Haaland moze provocirat, a kad mu Neymar dokaze suprotno i uzvrati mu onda je Neymar idiot i bahat. Haalande imas golova u karijeri kao Neymar trofeja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare