To je to što me zanima!

Neymar: Navijači su kao žene, malo se ljute, a onda vas vole...

Ostatak sezone ću svaku domaću utakmicu igrati kao da sam na gostovanju, rekao je Neymar koji je u subotu zabio za pobjedu 1-0 PSG-a protiv Bordeauxa, a Park prinčeva ga je izviždao
Vidi originalni članak

Navikao sam na to da mi zvižde, slušam to čitavu karijeru, rekao je Neymar nakon subotnje pobjede protiv Bordeauxa 1-0. 

Iako je on Parižanima svojim golom osigurao pobjedu, na tribinama su ga dočekali kritični navijači, zvižduci i poruka: "Nećemo više s*anja u Parizu". Park Prinčeva nije zaboravio njegove pokušaje da se vrati u Barcelonu, a sada kada je napokon zacijelio ozljedu i krenuo igrati, to mu mogu i pokazati.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jasno mi je da je nekim navijačima teško, ali je sam još uvijek igrač PSG-a. Nemam nikakvu posebnu poruku za navijače s takvim stavom. Navikao sam na to da mi zvižde, slušam to čitavu karijeru - rekao je Brazilac pa dodao:

- Ostatak sezone ću svaku domaću utakmicu igrati kao da sam na gostovanju, a to je šteta jer ja stvarno nemam ništa protiv navijača PSG-a. To vam je kao sa ženama - ponekad se posvađate i neko vrijeme ne pričate. Ali kao i u ljubavi, stvari se vrate na staro. Ovdje sam da pomognem momčadi i ostavit ću život na terenu - završio je Brazilac. 

Neymaru je utakmica protiv Bordeauxa bila četvrta za PSG ove sezone, a zabio je i tri gola. Na otvaranju Lige prvaka nije mogao igrati zbog suspenzije, a početak domaćeg prvenstva je dočekao fizički nespreman. Parižani su prvi u Francuskoj sa 18 bodova, dva više od Angersa i Nantesa.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • It's kišing 29.09.2019.

    Ti si svoje otprdio...

  • sasa66 29.09.2019.

    Tebe može voljet jedino onaj koj ima koristi od tebe. Inače si glumac i folerant...

  • 29.09.2019.

    Sad će na feministice i razne B.A.B.E napast, šovinizam, govor mržnje i bla bla i bla...

Komentiraj...
Vidi sve komentare