To je to što me zanima!

Neymar neće igrati El Clasico! Drugi put, jednostavno, odšetaj

Luis Enrique neće moći računati na Brazilca protiv oba Reala - sljedećeg vikenda Barca igra s Real Sociedadom, a ono što više brine je derbi s Realom iz Madrida. I Ronaldu prijeti suspenzija
Vidi originalni članak

Barcelona je u problemima! Navodno, Neymar će zbog crvenog kartona u utakmici s Malagom prošlog vikenda dobiti jednu utakmicu kazne, ali kako je sarkastično zapljeskao četvrtom sucu dok je napuštao teren, i dodatnu utakmicu kazne. 

U prijevodu, Luis Enrique neće moći računati na Brazilca protiv oba Reala - sljedećeg vikenda Barca igra s Real Sociedadom, a ono što više brine je derbi s Realom iz Madrida

Katalonski klub svakako ima dovoljno kvalitetnih pojedinaca da nadomjesti neigranje brazilskog napadača. Protiv Real Sociedada tako ne bi smjelo biti većih problema, ali to ne vrijedi i za susret protiv 'kraljevskog kluba'. U pitanju je najveći derbi godine između ljutih rivala, a i sezona je blizu 'finiša'. 

Ni Real nije u potpunosti bezbrižan uoči El Clasica. Zbog lošeg ponašanja Cristiana Ronalda proteklog vikenda, i njemu prijeti suspenzija.

Katalonci bi, vjerujemo, bili nešto mirniji kad bi znali da će i Real ostati bez ponajboljeg čovjeka u svojim redovima.  

Idi na 24sata

Komentari 76

  • 11.04.2017.

    Ma ovaj CR sigurno neče dobiti kazne, kad predsednik La Lige navija za Real i vrlo često je u VIP loži Reala.

  • zabrana 10.04.2017.

    čuo da berlusconi taj dan opet organizira bunga-bunga (=

  • tom1slav 10.04.2017.

    realu bi bilo bolje da ga nema..jer s njim na trenu su puno losiji...sto se tice barce oni su odavno odustali od prvenstva..jedino tako mozemo objasnit kerefeke s postavom kada god real kiksa..

Komentiraj...
Vidi sve komentare