To je to što me zanima!

Neymar razljutio navijače jer je penalom 'uzeo' rekord Cavaniju

Ne, nisu se opet svađali Neymar i Cavani - Brazilac je uzeo loptu i zabio taj penal u mrežu očajnog Reyneta, a to je razljutilo navijače bogatog kluba jer su očekivali Urugvajčev gol za rušenje rekorda...
Vidi originalni članak

Spektakularno izgleda pobjeda PSG-a nad Dijonom od 8-0. Već na poluvremenu bilo je četiri razlike, do 77. minute i sedam, gosti su bili u ozbiljnoj opasnosti da broj primljenih golova postane i dvocifren.

Ipak, strašni Parižani zaustavili su se na osam gdje su po jedan zabili Cavani i Mbappé, dva Di Maria te četiri, naravno, Neymar. 

I bila bi to lijepa večer za domaće da se nije dogodio taj penal za PSG u 83. minuti. 

VIDEO

Ne, nisu se opet svađali Neymar i Cavani - Brazilac je uzeo loptu i bez problema zabio u mrežu očajnog Reyneta, a to je razljutilo navijače bogatog kluba iz jasnog razloga.

Naime, Urugvajcu Edinsonu Cavaniju falio je gol da postane najbolji strijelac u povijesti kluba i 'skine' Zlatana Ibrahimovića (obojica imaju 156 na kontu) i tim bi penalom to uspio na svom Parku prinčeva.

Navijači su to znali, stadion je klicao Cavaniju očekujući njega na 11 metara, međutim, ništa od toga.

Publika se svejedno digla na noge očekujući veselje s Urugvajcem, no Brazilac je zabio svoj četvrti gol i po osmi put veselili su se PSG-ovi igrači. 

Imao je Neymar još jednu akciju u samom finišu utakmice. Probio se po boku i sve sam završio. Opet, nije to nikakav grijeh, ali nije niti podigao glavu kako bi potražio Cavanija na vrhu peterca...

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Koki08 18.01.2018.

    Nazalost,nije nista naucio od messija. Suigrac ti ima priliku srusiti rekord po broju golova pred domacom publikom,ti si zabio vec 3 gola i neces pustiti da on puca.zato si i zasluzio zvizduke navijaca.

  • ministargrci 18.01.2018.

    Neymar nabija statistiku, ono sta u barceloni nije moga radit zbog messija. Davno sam napisa da je razlog neymarovog odlaska taj sta zeli napunit statistiku u klubu di ce bit glavna zvijezda. U barci svi ipak zive pod messijevom “cipelom” i neymarov ego to ipak nije moga trpit. Ali ovakav ubojit psg mislim da ce poharat europu, pocevsi od reala. Pozz od gazde

  • MHamsik 18.01.2018.

    El Matador životinjo

Komentiraj...
Vidi sve komentare