To je to što me zanima!

Neymar se 'obrukao' u prvoj utakmici nakon Hrvatske: Dobio crveni karton zbog simuliranja!

Brazilac je dobio dva potpuno nepotrebna žuta kartona u samo dvije minute i time znatno otežao put do pobjede svojoj momčadi. Osim toga, čeka ga i suspenzija zbog isključenja...
Vidi originalni članak

Brazilske suze, pogotovo Neymarove (30), obišle su cijeli svijet kada je Hrvatska izbacila Brazil sa Svjetskog prvenstva u Katru. 'Seleçao' je imao velike ambicije, silno su htjeli osvojiti šestu "zlatnu boginju", ali Hrvatska im je srušila snove. Poraz je pogotovo utukao Neymara, glavnu brazilsku zvijezdu.

Danima je Neymar bio tužan zbog poraza, a nakon odmora i zabavljanja u rodnom mu Brazilu vratio se u PSG za nastavak klupske sezone. U četvrtak navečer PSG je igrao prvu prvenstvenu utakmicu nakon SP-a, a Neymar se nije proslavio.

Neymar i PSG dobro su započeli utakmicu. Brazilac je asistirao Marquinhosu za 1-0 u 14. minuti, ali branič PSG-a zabio je autogol u 51. minuti za izjednačenje.

Parižani su postali nervozni nakon primljenog gola, pogotovo Neymar - u 61. minuti je požutio nakon što je rukom udario protivničkog igrača u lice u osvetničkom činu.

NEMA GODIŠNJEG ODMORA? Dok Messi slavi, a Neymar igra poker, Mbappe već na treningu NEMOGUĆA MISIJA Španjolci pišu da Mbappe dolazi u Barcu, ali postoji bitna caka...

Naime, nekoliko minuta ranije Neymar je primio udarac u lice kojeg sudac nije ozbiljno shvatio. Zato je 30-godišnjak odlučio uzeti pravdu u svoje ruke, a sve je pogoršao samo minutu kasnije. 

Neymar je osjetio priliku za iznuditi penal, pao je u kaznenom udarcu, ali jasno se radilo o simuliranju i sudac je Brazilcu pokazao drugi žuti karton u samo dvije minute.

Simuliranje Neymara pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Loryyy 02.02.2023.

    Bok,ja sam Lorena(hrvatica sam) i cjenim Neymarovo ponašanje i baš mi je jako žao što je Hrvatska pobjedila,bolje da je Brazil pobjedio.plakala sam zbog Neymara i još danas plačem.Jako jako mi je žao....

  • Antitovar * *_433 29.12.2022.

    "Obrukao", tunjicu? U Hrvatskoj se veli osramotil.

  • Nepopraljivo 29.12.2022.

    Poznat kao najveći glumac..... već je i vrijeme da ga se kazni.... Kada bi svaki igrač za simuliranje dobio dvije minute van iz igre, a ako ponovi simuliranje tri puta, van do kraja utakmice, razmislili bi hoće li igrati kako treba ili se prenemagati. Što se njega tiče, slabo bi igrao......

Komentiraj...
Vidi sve komentare