To je to što me zanima!

Neymar se otišao požaliti pa stradao: Sudac me uvrijedio!

Napoli i PSG su u utorak odigrali 1:1 u Ligi prvaka. Neymar se u sudačkoj nadoknadi raspravljao sa sucem. Otišao je zatražiti da se domaći igrači udalje, ali je kažnjen žutim kartonom
Vidi originalni članak

Iako su velike napadačke zvijezde naviknule na svojoj strani imati suce, Neymar je u Napulju iskusio kako je to kada glavni djelitelj pravde donese odluku koja ne pogoduje njemu.

Napoli i PSG su remizirali 1:1 u vrućoj utakmici na San Paolu, a Neymar, koji je u sudačkoj nadoknadi dobio žuti karton, je nakon utakmice otkrio da mu je sudac uputio neke ne baš lijepe riječi.

Žuti karton je dobio zbog prigovaranja. Naime, htio je izvesti jedan slobodnjak, ali je smatrao da domaći igrači ne stoje dovoljno daleko od lopte. Zbog toga se otišao požaliti Bjornu Kuipersu, došlo je do rasprave, a sudac je Neymaru na kraju pokazao žuti. Brazilac mu je odgovorio sarkastičnim aplauzom.

- Sudac mi je rekao nešto što nije smio, bilo je uvredljivo - rekao je Neymar nakon utakmice.

A Parižani nisu bili sretni ni zbog penala kojeg je u 63. minuti zabio Lorenzo Insigne. Thiago Silva je pogriješio, ali Thomas Tuchel smatra da je u začetku napada igrač Napolija bio u zaleđu.

- Napoli je dobio penal nakon čistog zaleđa, a i nama je trebao biti dosuđen jedan penal. Rezultat bi sigurno bio drugačiji da nije bilo tih odluka - poručio je trener PSG-a Tuchel.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 123gogo 07.11.2018.

    Malo je bilo dvojbenih odluka jucer. Psgu fali veznjak koji moze prenesti loptu Mbapeu i Neymaru, vracanje Neymara u dubinu na svaku akciju je lose po psg jer Neymar gubi vec pola kvalitete. Ljudi mogu pricati sta hoce o tom igracu, ali da njega nema psg nebi boda imao u LP ove sezone. Jedini on nesto radi sta se akcija i razigravanja tice. Draxler i Verratti odlicni jucer kao i Bernat. Mbappe nikako da eksplodira svojom formom protiv velikih momcadi.

  • tipfeler 07.11.2018.

    Insigne je jako dobar, mogao bi otić u Real ukoliko oni ne dovedu nekog drugog napadaca/krilo.

  • Lothar2104 07.11.2018.

    A dzabe mu sav taj silni talent kojeg ima kad je nedisciplinirani klaun i padavicar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare