To je to što me zanima!

Neymar se podsjetio Kolumbije i Zunige: Brutalan start Morija!

FLASHBACK Nije niti malo bilo ugodno Neymaru poslije žestokog faula Argentinca Morija. Ovaj ga je 'pospremio' na travnjak brutalnim ulaskom u duel, a Neymar se sigurno prisjetio i Camila Zunige...
Vidi originalni članak

U velikom derbiju Brazila i Argentine koji je u Belo Horizonteu završio u korist domaćih 3-0, briljirao je najbolji brazilski igrač Neymar. Argentinci nisu pronalazili načine kako zaustaviti ubojiti napadački trio Coutinho - Neymar - Jesus pa su morali pribjeći brutalnijim metodama.

Jednu takvu osjetio je Neymar u duelu protiv stopera Evertona, Ramira Funes Morija. Gostujući branič čvrsto je ušao u Barceloninu zvijezdu i žestokim startom 'složio' ga na travnjak. 

Nije izgledalo niti malo ugodno, a Neymar se sigurno prisjetio Mundijala prije dvije godine u kojem ga je još teže faulirao Kolumbijac Camilo Zuniga što je Brazilcu oduzelo igranje do kraja turnira.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • bulldogzg 11.11.2016.

    Neymar da se riješi tih padavičarskih fora(općenito govoreći) bio bi još bolji , strašan igrač.

  • Mário Jardel 11.11.2016.

    Puno bolje igra za brazil nego barcu.coutinha sam ima priliku gledat jos 2012god na poljudu zabija je dobar gol vidilo se odma da je talent.osobno mi se odma svidija pametan je u glavi nije umisljen igrac volija bi ga u barci vidit

  • klokan_jack 11.11.2016.

    Jel ko vidio jučer vanzemaljca koji igra nogomet za argentinu??Hahahhahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare