To je to što me zanima!

Neymar skršio Ferrari: Barcin igrač slupao se uoči Sociedada

BIT ĆE SPREMAN Neymar je išao prema kampu uoči polaska na teško gostovanje kod Sociedada. Izgubio je kontrolu nad autom koji je ostao okrenut u suprotnom smjeru...
Vidi originalni članak

Sjeo je u svoj 250.000 eura vrijedni Ferrari 458 Spider i krenuo prema Barceloninom kampu gdje su se njegovi suigrači spremali na put prema San Sebastianu na prvenstvenu utakmicu koju Katalonci igraju kod Real Socieadada.

Neymar nije stigao do kampa jer je slupao Ferrari, piše TV3, a španjolska Marca potvrdila je vijest. Neymarov automobil ostao je okrenut u suprotnom smjeru, a igrač je samo malo natučen i trebao bi biti spreman za utakmicu.

Barca ovdje redovito gubi

Barcelona od 20.45 igra kod Sociedada na San Sebastianu, vrućem terenu gdje posljednjih godina redovito gubi. Sociead je za Barcu teži protivnik od madridskog Reala. Katalonci su u San Sebastianu izgubili u zadnje četiri utakmice u Primeri.

Barcelona je tom stadionu zadnji put slavila prije devet godina. Tada su  za 2-0 zabili Iniesta i Eto'o, a igrali su još Puyol, Zambrotta, Thuram, Ronaldinho, Xavi, Messi...
 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • jopet_1 28.11.2016.

    Jel platio porez i registraciju

  • Frenkyy 27.11.2016.

    A Sociedad "skršio" Barcu! Ja sam mislio da samo Real Madrid ima smješnu obranu!

  • nikker 27.11.2016.

    @malibalun to je Real

Komentiraj...
Vidi sve komentare