To je to što me zanima!

Neymar tužio Barcelonu: Zbog duga traži da ih izbace iz LP-a

Neymar tuži Barcelonu zbog neusplaćenog bonusa za lojalnost. A Ligue 1 bi mogla od sljedeće sezone od TV prava zarađivati kao i engleska Premier liga, koja je dosad imala najveću zaradu
Vidi originalni članak

Neymar je zatražio od Uefa da izbaci Barcelonu iz Lige prvaka, tvrdi AS. Razlog takve odluke Brazilca je činjenica da mu Katalonci nisu isplatiti bonus za lojalnost od 26 milijuna eura.

No Uefa ipak nije prihvatila njegov prijedlog te će svoj bonus morati tražiti putem suda.

Zbog Neymarove svjetske slave, prepoznatljivosti u svakom kutku svijeta i marketinškog potencijala, Ligue 1 mogla bi uskoro pregovarati s TV-kućama o novom ugovoru za prava prijenosa utakmica. 

Bloomberg, američka medijska kompanija specijalizirana za financije, tvrdi kako bi Ligue 1 upravo zbog Neymara za sljedeću sezonu mogla dobiti 1,2 milijardi eura od TV prava, što bi za Francuze bio pravi jackpot jer su do sada imali 750 milijuna. 

S takvim porastom francuska liga mogla bi imati istu zaradu od prijenosa utakmica kao i engleska Premier liga, koja je do sada imala najveći ugovor s TV kućama.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Makeba 08.10.2017.

    Slomio male prste na obe noge i dobio žulj na glavicu za lojalnost !!!

  • 08.10.2017.

    Evo vidite sta pise 24h,,,svaki clanak im je ne tocan jer PREMIJER liga je ove god presla preko 2milijarde zarade od TV prava a rasti ce i dalje zbog sve konkurentnijih klubova,a i svih najboljih trenera koji su trenutno u engl ligi!!!A vi pisete kako ce Francuska sa 1,2mill biti jednaka sa Premijer ligom???Stvarno SRAMOOOOTA!!!

  • kapitalist86 08.10.2017.

    Izbacit ce se sami proglase li neovisnost u utorak posto vise nece predstavljati Spanjolsku pod cijom su zastavom i usli u LP, a posto vecina europe je u ovom slucaju na strani Spanjolske nema prepreka da ih se izbaci.I zato ustraj u tuzbi,i oderi ih...

Komentiraj...
Vidi sve komentare