To je to što me zanima!

Neymar u 'bijegu': Za vrijeme pandemije živi u vili u Brazilu

Neymar je početkom tjedna odletio u Brazil, a isto je učinio i Thiago Silva. PSG im to nije mogao zabranit, ali su se potrudili  da njihovi igrači dobiju upute kako se ponašati i kako biti oprezni dok ih nema u Parizu
Vidi originalni članak

Neymar i njegov sunarodnjak Thiago Silva napustili su Pariz i zamijenili ga svojim brazilskim gradovima, piše Le Parisien. Verratti, Ander Herrera, Sarabia i mnogi drugi 'neparižani' ostali su u francuskoj prijestolnici, no ne i Brazilski duo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neymar je početkom tjedna odletio u Brazil, a isto je učinio i Thiago Silva. PSG im to nije mogao zabranit, ali su se potrudili  da njihovi igrači dobiju upute kako se ponašati i kako biti oprezni dok ih nema u Parizu za vrijeme ove pandemije korona virusa.

Francuski mediji nagađaju i kako će se Neymar smjestiti u prekrasnoj vili. 

Vila se nalazi u Mangaratibi, južnom dijelu Rio de Janeira, a njena se vrijednost procjenjuje na 10 milijuna dolara. Sadrži unutarnje i vanjske bazene, heliport, privatni zrakoplov i šest soba s velikim terasama gdje će se Brazilac sigurno moći lijepo opustiti i psihički prirediti za nastavak sezone nakon izlaska iz karantene. 

Inače, Macron je najavio da će francuski građani morati ostati kod kuće, a izlazit će samo zbog važnih razloga, odražavajući mjere protiv novog korona virusa koje su već poduzete u susjednoj Italiji. Mjera stupa na snagu u utorak u podne i trajat će najmanje 15 dana, a svako kršenje tih pravila bit će kažnjeno, upozorio je Macron u obraćanju naciji koje je prenosila televizija.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sinjskidišpet85 19.03.2020.

    Ja bi rado na svemirsku postaju mir

  • jeremija12 19.03.2020.

    Pa ja bi u takvoj karanteni bio dozivotno

  • aavent 19.03.2020.

    Kako je u bijegu ako je u drzavi u kojoj je i rođen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare