To je to što me zanima!

Neymara ozlijedili obožavatelji! Mladi navijač uklizao mu u noge

Kako bi bio prvi, mladić je pravim nogometnim startom uletio među najvrjedniji Neymarov alat. Osoblje ih je odmah udaljilo od napadača PSG-a koji je nakon udarca prema hotelu nastavio šepajući
Vidi originalni članak

Ja ću prvi! Ne, ja ću!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na kraju su stigli u isto vrijeme i - ozlijedili Neymara. Mladi obožavatelji pričekali su pred hotelom izlazak brazilske zvijezde iz autobusa reprezentacije i, u želji da ga dotaknu ili što već, - uklizali mu u noge!?

Mladi navijač bio je u utrci s mladom navijačicom i pravim nogometnim startom, kako bi bio prvi, uletio među najvrjedniji Neymarov alat. Osoblje ih je odmah udaljilo od napadača PSG-a koji je nakon udarca prema hotelu nastavio šepajući.

Osim što slične klizeće startove doživljava na terenu, Neymar, eto, ne može ih se riješiti ni van terena. Međutim, posljedica valjda neće biti uoči utakmice koju Brazil igra protiv Ekvadora u noći s petka na subotu (02:30) nastavku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Brazilci su nakon četiri utakmice stopostotni.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • GravceTavce 05.06.2021.

    hahahaha legendarno

  • mesidesi 04.06.2021.

    ozljeden iducih 6 mjeseci

  • 04.06.2021.

    Nemogu vidit ovog prgavca rođeni glumac.Jedva ga dotakli klinci i lik kao sepa.Pa koliko moras imat bolesnu zelju za paznjom da radit ovakve poteze. Najogavniji nogometas u povijesti nogometa

Komentiraj...
Vidi sve komentare