To je to što me zanima!

Nezapamćeno u tenisu: Izgubio pa protivniku zalijepio šamar

Ganac Raphael Nii Ankrah je u prvom kolu juniorskog turnira u Accri senzacionalno pobijedio prvog nositelja Francuza Michaela Kouamea ( 6-2, 6-7, 7-6). Ljutiti Francuz nije mogao prihvatiti poraz pa je je poludio
Vidi originalni članak

Prošlog tjedna vidjeli smo šamaranje na dodjeli Oscara kada je Will Smith udario Chrisa Rocka, a to je očito poslužilo kao inspiracija jednom mladom tenisaču iz Francuske. Što napraviti kada ti nešto nije po volji. 

Ganac Raphael Nii Ankrah je u prvom kolu juniorskog turnira u Accri senzacionalno pobijedio prvog nositelja Francuza Michaela Kouamea ( 6-2, 6-7, 7-6). Kako je to uobičajena praksa u tenisu, došli su do mreže, rukovali su se, ali umjesto da protivniku sportski čestita na zasluženoj pobjedi, Kouame je poludio pa zalijepio šamarčinu svome protivniku. Nije mogao prihvatiti poraz. 

Ankrah je, malo je reći, bio šokiran. Ali nije ostao dužan. Uzvratio je francuskom tenisaču, a uskoro je izbio kaos na terenu. Uletjeli su njihovi treneri, sukobili su se i navijači. Letjele su stolice, boce, čaše, reketi. I to na meču 15-godišnjaka...

U tenisu smo vidjeli vrijeđanje, razbijanje reketa, svađe s publikom, ali da netko ošamari nekoga nakon poraza, takva scena još nije viđena. Do sada. A Kouame je očito preskočio sate kada se pričalo o fair-playu. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • kolikojesati 05.04.2022.

    Na kojem jeziku pišeš??

  • rođo101 05.04.2022.

    ko bi rekoa,da nešto ovako znaju i crnci napravit?

  • žgvacet 05.04.2022.

    LoL! Kod nas bi proguta taj reket

Komentiraj...
Vidi sve komentare