To je to što me zanima!

Ngannou demolirao Overeema: Stipe, i tebe čeka takav nokaut

Aperkat iz pakla, nokaut godine, nazovite to kako želite, no Francis Ngannou je jednim čudesnim udarcem doslovno uspavao legendu Alistaira Overeema i izborio borbu za naslov sa Stipom Miočićem
Vidi originalni članak

Stipe Miočić zna ime svog novog protivnika. Pojas će iduće godine braniti protiv Francisa Ngannoua (31). Kamerunski borac nevjerojatno dominantno juri prema borbi za titulu, a posljednji u nizu pao je noćas Alistair Overeem na sjajnom UFC 218 eventu u Detroitu. 

Ngannou je nizozemsku legendu borilačkih sportova nokautirao, kako su to neki nazvali, aperkatom iz pakla već u prvoj rundi borbe. Nakon što je Overeem bezuspješno pokušavao Ngannoua srušiti, sudac ih je razdvojio, a kad su ponovno borci krenuli jedan prema drugome uslijedio je munjevit udarac ubojitom lijevom rukom i Reem je u sekundi zaspao. Doslovno. Povratka više nije bilo, šesta je to pobjeda u šest borbi kamerunskog bombardera koji je nakon meča s prvim izazivačem izgledao kao nakon lakše šetnje parkom.

- Osjećam se odlično. Razmišljao sam o ovome tjednima, trenirao za to... Kad sam čuo da je Overeem prihvatio borbu sa mnom bio sam jako sretan jer ipak je on prvi izazivač za naslov prvaka i znao je da je borba sa mnom jako opasan korak. Bio je to rani božićni poklon za mene. Alistair je legenda, u ovome je već 20 godina. No sada sam ja na redu, ja sam taj koji će skinuti prvaka - rekao je Ngannou nakon borbe.

A prvak Stipe Miočić, sada je to gotovo sigurno, iduću borbu imat će upravo protiv moćnog Kamerunca. Vjerojatno će to biti u proljeće iduće godine.

- Kako će završiti borba sa Stipom? Isto ovako! Nokautom! Niti jedna druga prognoza ne dolazi u obzir, mene zanimaju samo nokauti, laka borba i povratak kući. Ne zanimaju me borbe u tri runde, prva runda, nokaut, povratak kući - nasmijao se strašni Kamerunac.

Njegove prijetnje nokautom nisu tek prazna priča. Naime, Ngannou je postao tek četvrti borac koji je karijeru u UFC-u počeo sa šest pobjeda prekidom. Upozorenje za Miočića, no prvak jako dobro zna kako s takvima.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • Dennyy 05.12.2017.

    Aperkat iz pakla? Looool.. opce poznatonje da Alistar ima staklenu bradu, bilo kakav udarac u bradu je za njega laku noc.. Alistar otkad se skninuo sa steroida nije ni sjena borca od prijey nema ko ga nije natamburao u UFC-u tako da bi malo mogli smanjiti dojmove.. Stipe je sasvim drugi lvl borca i ovaj ce morati iscupati svaki atom snage da bi ga dobio.. a ako ga Stipe srusi u parter, Ngannou tu nema vise sto traziti, to ce biti vrlo brzo gotovo.. tako da bi ja malo smanjio dozivljaje i hype oko tog Ngannoua, treba on joj puno pure papati da bi bio najbolji

  • NEO 23 04.12.2017.

    Uspavat ce ga Miocic

  • CelaviOsvetnik 03.12.2017.

    Kad mu Stipe seriju složi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare