To je to što me zanima!

NHL play - off: Vancouver izbacio Los Angeles Kingse

Kingsi su imali prednost u seriji 2-1, ali su potom izgubili tri utakmice u nizu i tako u svom prvom nastupu u doigravanju od 2002. g. propustili proći
Vidi originalni članak

U šestoj utakmici prvog kruga doigravanja u Zapadnoj konferenciji Vancouver Canucksi savladali su Los Angeles Kingse na gostujućem ledu i tako izborili ukupnu 4-2 pobjedu u seriji. U posljednju se trećinu utakmice ušlo s 2-1 vodstvom Kingsa, ali Canucksi serijom 3-0 u toj dionici rješavaju pitanje pobjednika i dolaze do drugog kruga doigravanja po treći put u zadnje četiri sezone. Daniel Sedin, Kevin Bieksa i Alexandre Burrows postigli su golove za Canuckse u posljednjoj dionici, dok je u prvoj trećini vratara Kingsa Jonathana Quicka načeo Steve Bernier. Kingsi su imali prednost u seriji 2-1, ali su potom izgubili tri utakmice u nizu i tako u svom prvom nastupu u doigravanju od 2002. godine propustili proći u drugi krug.
Podsjećamo, u drugoj, ranije odigranoj utakmici nedjeljnog programa prvog kruga doigravanja, Phoenix Coyotesi slavili su na gostovanju kod Detroit Red Wingsa 5-2 i tako izjednačili seriju na 3-3. Ruski reprezentativni vratar Ilja Brizgalov obranio je 31 udarac prema vratima i tako vodio Phoenix do pobjede, koji će priliku za konačan udarac protiv Detroita imati u utorak u svojoj Jobing.com Areni u Glendaleu. Phoenix je posljednji puta drugu rundu doigravanja dosegao 1987. godine, kada je takav pothvat uspio tadašnjim Winnipeg Jetsima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare