To je to što me zanima!

'Ni iduće sezone nećemo moći parirati Liverpoolu i Cityju...'

'Nismo sposobni ni da se iduće sezone borimo za naslov s Liverpoolom i Cityjem. Ne možete očekivati da ih dostignemo preko noći. To će se dogoditi postepeno', rekao je Ole Gunnar Solskjaer
Vidi originalni članak

Manchester United muku muči s formom u zadnje vrijeme. U posljednjih pet utakmica poraženi su čak četiri puta, a lošiji rezultati zaredali su se nakon što je aktualni trener Ole Gunnar Solskjaer (46) potpisao ugovor s 'crvenim vragovima' do 2022. godine. United večeras igra utakmicu istine protiv favoriziranog Manchester Cityja od 21 sat.

'Građani' nikad nisu bili toliki favorit kao večeras, a norveški stručnjak poprilično pesimistično smatra da United ne može parirati Manchester Cityju Pepa Guardiole.

- Nismo sposobni ni da se iduće sezone borimo za naslov s Liverpoolom i Cityjem. Ne možete očekivati da ih dostignemo preko noći. To će se dogoditi postepeno i moramo biti realistični i ići korak po korak. Do toga nećemo doći tako da ovog ljeta prodamo i kupimo po deset igrača. Da se vratimo tamo gdje želimo biti, moramo raditi polako, ali sigurno.

Ovakve najave sigurno će zaboljeti navijače Uniteda čiji su miljenici ogromna 24 boda udaljeni od vrha Premiershipa koji četiri kola prije kraja drži Liverpool s dva boda prednosti nad Cityjem koji ima utakmicu manje.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Space Burek 24.04.2019.

    Hahaha sezona nije ni zavrsila a on prica kako nece biti nista od njih ni iduce godine :D Na sta je spao ovaj United... Jedan mali Lester je dosao do naslova kraj toliko divova a Solskjaer se vec predaje. Ali bas ga briga on je svoj posao napravio, dobio je odlican ugovor koji ni sam nije ocekivao i vjerovatno ima lijepu klauzulu u slicaju otkaza koji ce 99,99% dobiti krajem godine ili pocetkom iduce.

  • DominikLivakovic1 24.04.2019.

    Kakva laž. Nije uopće to rekao. Da, rekao je da se do uspjeha stiže polako, ali da će se fokusirati ne samo na dugoročni uspjeh nego i kratkoročni rezultat. Baljezgate.

  • drogec 24.04.2019.

    Toliko love institucija od kluba pa daj me nemoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare