To je to što me zanima!

Nije Atletico za svakoga: Novi igrač povraćao je na treningu

Reprezentativac Gane Bernard Mensah (21), koji je u Atletico došao na posudbu iz Getafea, pošteno je povraćao nakon prvog treninga, a čak je trebao i pomoć trenerskog osoblja
Vidi originalni članak

Diego Cholo Simeone bio je vrlo temperamentan nogometaš. Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada pa tako ni on, koji je svoj temperament preslikao na Atletico Madrid. Nije mala stvar kada igrate dva finala Lige prvaka u tri sezone, Simeone je od skupine nogometaša napravio ratnike.

No široj javnosti nije baš poznato kako je to uspio postići. Odgovor je prilično jednostavan - brutalnim treninzima na koje se neki igrači moraju prilagoditi. A to nije jednostavno.

Tako je reprezentativac Gane Bernard Mensah (21), koji je u Atletico došao na posudbu iz Getafea, pošteno povraćao nakon prvog treninga, a čak je trebao i pomoć trenerskog osoblja.

Slična stvar dogodila se i Lucianu Viettu (22) kada je prošle godine prešao u redove 'rojiblancosa'. Vietto je prije dolaska u Madrid igrao za Villarreal i zasigurno nije očekivao toliku Simeoneovu brutalnost. Skoro je pao u nesvijest na treningu na što se Cholo samo slatko nasmijao.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • dadomatos 08.07.2016.

    I meni se znalo to desiti na poslu dok sam bio mlađi svakog ponedjeljka!

  • Nemo22 08.07.2016.

    Samo je jedan razlog povraćanju.Došao je NE spreman na pripreme,a ja kao trener bih ga odmah otpisao,jer to nije profesionalnost s njegove strane.Na pripreme se dolazi 100% spreman! Pogotovo,ako se želiš nametnuti i dokazati.

  • Denko1987 08.07.2016.

    Tako je i meni moj trener pričao da je znao povraćati na utakmici

Komentiraj...
Vidi sve komentare