To je to što me zanima!

Nije dobro: Vedran Ćorluka je napustio trening nakon minute

Vedran Ćorluka napustio je prvi trening hrvatske nogometne reprezentacije uoči ogleda protiv Makedonije i to nakon minute. Pokušao je Vedran potrčati, nije išlo...
Vidi originalni članak

Izbornik Igor Štimac ne može biti zadovoljan prvim treningom reprezentacije uoči kvalifikacijske utakmice protiv Makedonije u petak. Vedran Ćorluka napustio je trening nakon samo jedne minute.

Pokušao je Vedran potrčati, ali nije išlo. Ćorluka se ozlijedio prije tjedan dana na utakmici Lokomotiva i moskovskog Dinama. Ovog je vikenda odigrao svih 90 minuta za svoj klub i to pod injekcijama.

- Ne znamo još točno o čemu se radi. Teško je sad govoriti. Vedran je osjetio manje smetnje u tetivi i napustio trening. Napravljen je ultrazvuk, ali ćemo više znati sutra - rekao je liječnik reprezentacije Saša Janković i dodao:

- Vjerujem da će biti sve u redu i da će moći trenirati.

A osim Ćorluke, nije trenirao ni Luka Modrić

- Šta se brinete? Nemojte se brinuti, ako vidite da se ja ne brinem! Luka je tu, bio je s nama, ali nije trenirao nego je bio na masaži - rekao je Igor Štimac.

Inače, Luka Modrić sletio je u zagrebačku zračnu luku Pleso u 17:30, ali mu se zagubila prtljaga.

Hrvatski izborni Igor Štimac nije mogao računati ni na Ivicu Olića, Nikolu Kalinića, Ivana Strinića i Antu Vukušića koji će se reprezentaciji priključiti naknadno.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • drmm 04.09.2012.

    Treba ga izbaciti iz reprezentacije ko kufer i bok...a i onga ko podržava i koji ga zove u reprezentaciju...pa nek igraju Maloča,Barbarić,Buljat i slični...bolje biti zadnji...nego da te takav folirant zeza...ma sve je to maslo onog foliranta Bilića...koji nije nikome imao hrabrosti reći pravu riječ i držati disciplinu...nadajmo se da će ga teta Olga dovesti u red.!

  • the-bossko 04.09.2012.

    i on ima problema sa Frankom , bolje da je uzeo kredit u eurima ....

  • user_190458 04.09.2012.

    Jučer sam napisao da kad dođe Ćorluka nek mu pripreme litru žestice jer to sad teče njegvim venama a kao Bilić nezna u kakvom je stanju alkić.

Komentiraj...
Vidi sve komentare