To je to što me zanima!

Nije dopingiran: Cannavaru našli lijek protiv uboda ose

Talijanski nogometni reprezentativac Fabio Cannavaro nedavno je pao na dopinškom testu. Ispostavilo se da je riječ samo u nesporazumu
Vidi originalni članak

Prema izvješću Ettorea Torrija, glavnog antidopinškog tužioca pri Talijanskom olimpijskom odboru (CONI) talijanski nogometni reprezentativac Fabio Cannavaro neće biti procesuiran zbog dopinškog prekršaja.
Gazzetta dello Sport piše da u Torrijevom izvješću stoji da je 36-godišnji branič Juventusa nedužan zbog pronalaska zabranjenog sredstva kortizona u njegovoj krvi.
Naime, na nedavnom je treningu Cannavara ubola osa, nakon čega su mu liječnici dali lijek na bazi kortizona koji je na listi zabranjenih sredstava. Međutim, klupska liječnička služba nije prijavila antidopinškoj komisiji Talijanskog olimpijskog odbora (CONI) davanje lijeka protiv alergije, pa je tako na kraju došlo do istrage.
Cannavaro će propustiti subotnju kvalifikacijsku utakmicu za Svjetsko prvenstvo protiv Irske u Dublinu, ali ne zbog ovog slučaja već zbog žutih kartona.
Mogao bi se priključiti suigračima u nedjelju i konkurirati za sastav u srijedu kada će “azzurri” ugostiti Cipar u Parmi u posljednjem kvalifikacijskom nastupu u osmoj skupini.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tahuti 10.10.2009.

    vidi sportski narkoman.užas. popij brlju-dvije prije tekme , ko ovi bilićevi, pa juriš!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare