To je to što me zanima!

Nije išlo: Mektić i Peya izgubili izgubili na uvodu Mastersa...

Kolumbijcima je za pobjedu bio dovoljan po jedan "break" u svakom setu, u prvoj dionici tu su prednost ostvarili u četvrtoj igri, a u drugoj u devetoj....
Vidi originalni članak

Hrvatski tenisač Nikola Mektić je s Austrijancem Alexanderom Peyom porazom započeo svoj nastup u skupini Llodra/Santoro na ATP "mastersu" u Londonu, bolji od njih su bili Kolumbijci Juan Sebastian Cabal i Robert Farah sa 6-3, 6-4 za sat i 10 minuta igre.

Kolumbijcima je za pobjedu bio dovoljan po jedan "break" u svakom setu, u prvoj dionici tu su prednost ostvarili u četvrtoj igri, a u drugoj u devetoj. Imali su Mektić i Peya priliku u posljednjem gemu vratiti se u igru, zahvaljujući dvjema dvostrukom servis pogreškama Cabala došli su do tri vezanje "break-lopte", no niti jednu nisu uspjeli iskoristiti.

U prvom susretu ove skupine Britanac Jamie Murray i Brazilac Bruno Soares svladali su Južnoafrikanca Ravena Klaasena i Novozelanđanina Michaela Venusa sa 7-6 (5), 4-6, 10-5.

Tako će Mektić i Peya u 2. kolu u utorak igrati protiv Klaasena i Venusa.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mihic82 11.11.2018.

    Izgubio je i Federer, ali zašto bi imali članak o tome, glavno da meni konstruktivne kritike izbrisete i Trifunovic mi da crveni jer sam mu dokazao da krivo pise ime Hacarov tj. Ko pita sa srpskih portala. Ali eto to je ta zemlja i demokracija gdje je teško priznati grešku

Komentiraj...
Vidi sve komentare