To je to što me zanima!

Nije išlo: Pliškova nakon 2 sata borbe svladala Donnu za finale

Loše je Donna krenula u meč, Pliškova ju je bez problema dvaput 'breaknula' i suvereno projurila kroz prvi set. I u drugom setu Čehinja je bila prva koja oduzima servis, no kod 3-3 Donna se budi...
Vidi originalni članak

Ništa od drugog finala ove sezone za Donnu Vekić. Nakon što je u prva tri kola pobjeđivala sve redom zahtjevne protivnice, njezin niz u Tokiju zaustavila je Čehinja Karolina Pliškova, osma tenisačica svjieta. Nakon nešto više od dva sata borbe, bilo je 6-2, 4-6 i 6-3.

Loše je Donna krenula u meč, Pliškova ju je bez problema dvaput 'breaknula' i suvereno projurila kroz prvi set. I u drugom setu Čehinja je bila prva koja oduzima servis, no kod 3-3 Donna se budi, prisiljava Pliškovu na veći broj grešaka i u napetoj završnici poravnava rezultat na 1-1 u setovima.

Novi set, novi zaostatak za Donnu. Teško je bilo psihološki izdržati takav meč, ali naša tenisačica se borila do kraja. Ključan je bio gem na 4-3. Donna je imala break loptu, na kojoj je bekend Pliškove zapeo na vrhu mreže, ali ipak odlazi na stranu Osječanke, koja ne uspijeva iskoristiti priliku. Nakon čak šest izjednačenja, uspješnija sestra Pliškova dobiva gem, a nakon toga završnim breakom i meč.

Bio je to vrlo uspješan tjedan za Hrvaticu, pobijedila je dvije TOP 10 tenisačice i pokazala da se može ravnopravno boriti s bilo kojom igračicom. Slijedi joj nastup na jakom turniru u Wuhanu idući tjedan.

ZABAVA! KVIZ: Koji ste lik iz Krim Tima 2?

Idi na 24sata

Komentari 9

  • flori 22.09.2018.

    Kako mi je napeta na ovoj slici kad joj se ova žila na vratu istekne,,mmmm Donice!

  • Armin van Buuren 22.09.2018.

    Šteta za poraz,ali lako za njega.....neka samo zadrži ovu formu i dalje jer prije to nije bio slučaj.

  • 22.09.2018.

    Pliskova se napati protiv Riske, Riske je imala dvije meč lopte na svoj servis, i onda glatko dobije Donnu. O Donninom servisu bolje je ne pričati. Donno, odi rodi dijete i živi obiteljski život, nije tenis za tebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare