To je to što me zanima!

Nije mogao u Beč: Rukavina je bio na 'cajkama' u Beogradu?

Djevojke su mu stalno prilazile kako bi se fotografirale s njim, rekao je srpski estradni menadžer Dule Banjac, nakon što je napadač navodno viđen u Beogradu
Vidi originalni članak

Negdje u vrijeme kad su se njegovi suigrači iz Dinama pripremali za uzvratnu utakmicu protiv Austrije Beč i tražili plasman u Ligu prvaka, Ante Rukavina se, prema pisanju srpskog Blica, zabavljao na 'cajkama' u Beogradu.

Napadač 'modrih' nije mogao konkurirati za uzvratu u Beču nakon što je ekspresno isključen na prvoj utakmici u Maksimiru prije tjedan dana. Zbog neplanirane pauze Ruki se preksinoć navodno zaputio prema srpskoj prijestolnici u kojoj je uživao na jednom splavu uz narodnjake, odnosno na koncertu Željka Šašića.

- Djevojke su mu stalno prilazile kako bi se fotografirale s njim. Jako voli Beograd, naporno trenira i treba mu oduška - rekao je srpski estradni menadžer Dule Banjac.

Pitanje je kako će reagirati izvršni predsjednik 'modrih' Zdravko Mamić bez obzira što je silom prilike Rukavina dobio slobodno vrijeme uoči ključne utakmice za Ligu prvaka, koju je Dinamo dobio 3-2, ali ipak nije izborio plasman u elitno natjecanje.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • NEOPISIVO 29.08.2013.

    **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

  • Zmar116 28.08.2013.

    He he he ćlanak je opak i sugerira dok su oni ginuli i krvarili u Beču,ovaj je lijepo uživao,i to zamislite gdje..U beogradu i to slušajući cajke Samo je još pofalilo da je gladio kakvo srpsko žensko runo,dosađujući se usput, te pogledom besciljno kružio uokolo po prostoriji tražeći na plazmama navješanim po zidovima možebitni prijenos nogometne utakmice ..to bi se potpuno uklopilo u tolstojeve romane u kojima se opisuju događanja iz 19 st.dok su rusi ginuli na frontu ,njihovi su knezovi uživali sa osamljenim ženama istih ,gladeći im žensko runo boje starog zlata....Da se moralo smisliti nešto,odvratnije nebi se moglo..Ovo je dno dna od žutila.....Ako je laž odvratno je ,a ako je istina ,još je odvratnije.....

  • SKY1 28.08.2013.

    Stidi se, Ante! Pljuc!

Komentiraj...
Vidi sve komentare