To je to što me zanima!

Nije ni trepnuo: Rafael Nadal ignorirao izazovnu Brazilku...

Nadal je pobijedio u Rio de Janieru i osvojio 44. titulu na zemljanoj podlozi. Sad je na tri titule do Vilasovog rekorda. Koliko je Rafa bio koncentriran, pogledajte u videu
Vidi originalni članak

Najbolji tenisač svijeta, Španjolac Rafael Nadal, slavio je na ATP turniru u Rio de Janeiru na zemljanoj podlozi. Rafa je u Brazilu osvojio turnir pobjedom protiv Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova 6-3, 7-6.

Nadal je u prvom setu iskoristio jedinu break-loptu, a u drugom setu bio je koncentriraniji u tie-breaku. Koliko je Rafa bio koncentriran na igru pokazuje i video u kojem Rafa ignorira Brazilku koja stoji kraj njega.

Rafu je, u skladu s organizacijom turnira, cijelo vrijeme pratila mlada Brazilka. Bila je zadužena za vodu, ručnike i sve što je Rafi zatrebalo. Sudeći prema videu, Nadal nije ni trepnuo kraj izazovne Brazilke koja gotovo da nije skidala pogled s njega. 

Nadal je u svom 88. finalu karijere stigao do 62. titule. Sedmi je po broju osvojenih naslova u povijesti tenisa, a na zemljanoj podlozi došao je do 44. titule. Samo mu tri naslova nedostaju do rekorda velikog Argentinca Guillerma Vilasa. 

Idi na 24sata

Komentari 174

  • RWS 26.02.2014.

    pa nije čovijek sexualni manijak

  • MichaelMonako 25.02.2014.

    Dobila je ona kasnije JEDNOG al vrijednog asa.

  • kamen sa srca 25.02.2014.

    Sad redakcija 24h insinuira da je čovjek heteroseksualac :- ).

Komentiraj...
Vidi sve komentare