To je to što me zanima!

Nije njemu lako: Cavani zabio pa golman Napolija pobijesnio!

Postizanje gola kod slavljeničke momčadi izaziva sreću i radost, no to nije slučaj kod ćudljivog golmana Napolija De Sanctisa. Na gol je reagirao bijesno i regiznirano
Vidi originalni članak

Vratar Napolija Morgan De Sanctis novi je hit na internetu zbog vrlo neobične reakcije nakon što je njegov suigrač, urugvajski reprezentativni napadač Edinson Cavani, zabio gol.

U pitanju je bila utakmica 14. kola Serije A odigrana 3. prosinca, u kojoj je Napoli kao domaćin pobijedio Lecce 4-2. Nakon što je Cavani u 82. minuti zabio svoj drugi, a Napolijev četvrti gol na utakmici za vodstvo 4-1, De Sanctis je gestikulirao kao da je Urugvajac učinio nešto loše po njegovu momčad. Gotovo je odmahnuo rukama i počeo je vrtjeti glavom.

Neki su pomislili kako je upravo otkriven novi kladioničarski skandal u Italiji, te su reakciju vratara Napolija protumačili kao čin u kojem je Cavani postignutim pogotkom svom suigraču pokvario neke planove vezane uz klađenje.

Dakako, De Sanctis je s gnušanjem odbacio takve insinuacije, te je konstatirao kako je njegova reakcija bila produkt frustracije što je Napoli prije ogleda s Lecceom tri puta uzastopno remizirao. Osobu koja je video-isječak objavila na internetu prozvao je ''kukavicom''...

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Messi100 10.01.2012.

    haha Golman je car :D

  • žiža 10.01.2012.

    Ziher je igro da nece bit vise od 4 gola...

  • ck1897 10.01.2012.

    ma u Napoliju CAMORRA ima prste u svemu, ovo je sigurno bilo njihovo maslo! Pogledajte ovu dvojicu iza gola, ovaj koji je pokriven kapuljacom ne izgleda mi bas kao ''uzorni gradjanin''.

Komentiraj...
Vidi sve komentare