To je to što me zanima!

Neodlučan: Za Milan pa Barcu, a sad navija za Galatasaray...

Zvijezda LA Lakersa Kobe Bryant pronašao je novu ljubav - Galatasaray. Samo prije dva mjeseca izrazio je vjernost Barceloni, a prije godinu dana obožavao je Milan...
Vidi originalni članak

Volim Barcelonu, to svi znaju. Oni su moja omiljena momčad već dugo vremena, rekla je zvijezda LA Lakersa Kobe Bryant u sprnju noseći dres 'blaugrane'. 

No, samo dva mjeseca kasnije Bryant je 'izdao' voljeni klub i obvezao se na vjernost turskom velikanu Galatasarayu.

Kobe se u nedjelju pojavio u Istanbulu te odmah prisvojio novu ljubav obukavši dres Galatasaraya. U sklopu Nike kampanje Bryant se okušao u penalima na Turk Telekom Areni.

Pokazao je zavidnu tehniku tehniciranja, no u izvođenju i branjenju penala nije se proslavio. Mrežu je zatresao samo jednom, dok nijednom nije obranio gol.

Bryant je izjavama o novoj ljubavi razočarao navijače i igrače Barcelone koji su ga prije nekoliko mjeseci prihvatili kao svojeg.

- Velika je čast biti ovdje. Definitivno sam novi navijač Galatasaraya. Doduše, ne igrač jer ako žele pobijediti bolje da se vratim košarci - rekao je Bryant.

Zanimljivo uoči Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi američki se košarkaš deklarirao kao zakleti navijač Milana gdje je uostalom proveo djetinjstvo.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • danmaj 29.09.2011.

    Sljedeče godine če navijat za Real

  • z1h3r 28.09.2011.

    0:47 zna mali kako uzet loptu! :D

  • ice_man 28.09.2011.

    ma za sve ovo se zajebava kad dodje na stadion pa da ga zavole.. al jedino za kog on navija zapravo je A.C. Milan.. tam je bio ko mali i oduvijek za njih navija..

Komentiraj...
Vidi sve komentare