To je to što me zanima!

Nije išlo: Mario Mandžukić napustio trening zbog ozljede

Mariju je natučen nožni palac i jedan hematom zbog čega smo mu savjetovali da propusti trening, ali nije htio. Pokušao je vježbati, ali nije išlo, rekao je liječnik Rakić
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić napustio je popodnevni trening reprezentacije nakon samo desetak minuta! Ne, nije bilo nikakvog sukoba u Čatežu, no Mandžukić vuče lakšu ozljedu.

- Mariju je natučen nožni palac i jedan hematom zbog čega smo mu savjetovali da propusti trening, ali nije htio - ističe liječnik reprezentacije Jurica Rakić i dodaje:

- Pokušao je vježbati, ali nije išlo. No, neće biti upitan za utakmicu.

Mandžukić se zagrijavao, ali se nakon samo desetak minuta jednostavno odšetao u svlačionicu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • reckrece 14.11.2011.

    Što je sada najednom, nema članaka. nema tekstova nema sprdačina na račun repke. Samo med i jogurt. Ne mogu vjerovati da sva učena športska pera lijepe naše šute i ne pikaju nikoga. Meni samom ona pobjeda u Turskoj nije dovoljna za iskupljenje za sva sranja koja sam se nagledao u ovim kvalifikacijama a koja su nam priredili naši najvatreniji na svijetu. Još će podosta utakmica morati odigrati dobro i sa puno zalaganja i volje a da bih priznao da nešto vrijede a ne da mi samo nerve čupaju kao Ivanišević u najboljem izdanju. I dalje mislim da su vatreni samo islužena staromodna peć na drva i ugljen kojoj je dimnjak začepljen i samo tu i tamo ta peć nas malo zagrije a uglavnom se samo dimi i sranja radi. Treba peć popraviti i dimnjak odštopati i kvalitetno ložiti pa će onda i vatreni vatriti. To što smo onaj dan s druge strane imali totalno neraspoložene janjičare koji skupa s Hiddingbojem izgledali kao hrvatska repka u dosadašnjem tijeku kvalifikacija pa smo ih u takvom izdanju pregazili ne znači da smo se promijenili i da smo sada puno bolji. Turci su nam jednostavno svojim ponašanjem na terenu omogućili feštu. Zato neka se Bilićboj ljuti do mile volje. Nije on nedodirljiva vedeta a niti su to njegovi puleni.

  • boky9 14.11.2011.

    Duduuuuuuuuuu !

  • lalegator 14.11.2011.

    Đilkošu majstore!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare