To je to što me zanima!

Nije važno što sam u Primaveri jer ima vremena za napredak

"Završio sam u Primaveri, ali nije važno, bit će vremena za korak prema naprijed. U međuvremenu sam sretan što sam dio skupine koji imaju želju dokazati se"
Vidi originalni članak

Mladi hrvatski nogometaš Josip Radošević (18) do kraja će sezone igrati za Napolijevu mladu momčad u Primaveri, prvenstvu mladih momčadi (U20) Serije A i B...

Otkako je u siječnju stigao u Napoli iz Hajduka, Radošević još nije skupio niti jedan nastup za seniorsku momčad, ali zbog toga se ne buni. Štoviše, pokazuje veliku smirenost i poniznost.

- Završio sam u Primaveri, ali nije važno, bit će vremena za korak prema naprijed. U međuvremenu sam sretan što sam dio skupine momaka koji imaju snažnu želju dokazati se, posebice sada jer smo blizu osvajanja Coppa Italije (Primavere) – rekao je Radošević za Corriere dello Sport.

U spomenutom je natjecanju Napoli dogurao do finala u kojem mu je protivnik mlada momčad Juventusa. Prva je utakmica u Torinu završila bez pobjednika 1-1, a uzvrat je na rasporedu 23. ovog mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Dr.VK 16.03.2013.

    Nema mjesta u Napoliu, ali zato ima u reprezentaciji, ha,ha,ha,ha,ha! Bravo Štimac i ekipa, dobro ste ga utrpali.

  • chelseaMG 16.03.2013.

    radošević će uspjeti u nogometu jer se trudi, šuti i radi. dobit će priliku sigurno i onda ju treba iskoristiti. dobro je da ga ne guraju previše, jer tko zna šta bi mu slava i novac napravili. možda bi u 25-oj godini bio samo propali talent.

  • Buzer 16.03.2013.

    Svaka cas Radosevicu ali tebi nije mjesto u repki ... bar ne zasad

Komentiraj...
Vidi sve komentare