To je to što me zanima!

Nije za one slabijega želuca: Užasan lom noge Musacchija

Villarreal i Getafe remizirali su u prvoj današnjoj utakmici Primere, no utakmicu je obilježio stravičan lom noge Matea Musacchija. Zapeo je nogom po travi i "otišlo je"
Vidi originalni članak

75. minuta utakmice Getafea i Villarreala (1-1) i šok na Coliseumu Alfonso Pérez. Igrač gostiju Mateo Musacchio zapeo je lijevom nogom za travnjak u duelu s Diegom Castrom , nakon čega je zadobio otvoreni prijelom fibule .

Mnogima je gledajući ovu snimku kroz glavu prošao Eduardo i krvnički start Martina Taylora 2008. Ovaj put igrač je sam sebi skrivio lom, no gledanje ozljede svejedno izaziva jednaku jezu. Ne gledajte ako ste slabi na ovakve scene...

- Nisam mislio da je Mateova ozljeda toliko teška, ali kad sam prišao stolu i vidio krv, jako sam se uplašio. Slike su strašne, ovo je jako ozbiljna ozljeda. Nadam se da će operacija proći dobro - rekao je trener Villarreala Marcelino García Toral nakon utakmice.

Stoper Villarreala i argentinske reprezentacije zasigurno više neće igrati ove sezone, a propustit će i nastup na Copa Américi u lipnju. Sad je ipak najvažnije da ozljeda zacijeli.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ubi.se.od.posla 13.04.2015.

    strasno

  • onotamo 12.04.2015.

    uffff...zeludac mi se okrenio...brz oporavak...nadam se da mu nece previse utjecat na karijeru..

  • alan ford_1 12.04.2015.

    ne vidim ništa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare