To je to što me zanima!

Nijemci lako s Meksikom: Dali četiri komada za finale Kupa

Njemačka je i prije početka turnira bila favorit, ali tko bi mogao pomislit da će se tako poigrati sa svim protivnicima u B sastavu. Jer nedostaju Muller, Kroos, Boateng, Mustafi, Ozil, Hummels, Reus, Neuer...
Vidi originalni članak

Reprezentacija Čilea sinoć je na penale pobijedila Portugal i postala prvi finalist Kupa Konfederacija. Danas je odigrano i drugo polufinale između Njemačke i Meksika. Izabranici Joachima Lowa su bez previše muke demonstrirali silu i plasirali se u samu završnicu turnira visokom pobjedom 4-1. Strijelci za Njemačku bili su Goretzka (6',8'), Werner (59') i Younes (90+1') dok je za Meksiko zabio Fabian (89').

Sve je bilo gotovo već nakon 10 minuta igre. Točnije osam pošto je Goretzka prvo u šestoj pa onda u osmoj minuti zabio dva gola za rano vodstvo 'elfa'.

Njemačka je i prije početka turnira bila favorit, ali tko bi mogao pomislit da će se tako poigrati sa svim protivnicima u B sastavu. Jer nedostaju Muller, Kroos, Boateng, Mustafi, Ozil, Hummels, Reus, Neuer, Sane, Schurrle, Khedira, Gomez... Svi prvotimci su dobili slobodno, a Njemačka je opet demonstrirala silu i ušla u finale.

U 59. minuti sve etabliraniji Timo Werner zabio je za velikih 3-0. U 89. je Meksikov Fabian zabio sjajnu golčinu i smanjio rezultat, ali samo dvije minute kasnije Ajaxov Younes postavio je konačnih 4-1. Bila je to još jedna impresivna izvedba Nijemaca, koji će za pehar Kupa Konfederacija igrati protiv Čilea u nedjelju.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • MatiasDavidović 30.06.2017.

    Njemci su takva nacija imaju mentalitet i sve shvaćaju ozbiljno . U stožeru su im bivši igrači i svi svoju zadaću shvaćaju ozbiljno. Nisu kao naš Šuker kojemu je bitno da se dohvatio pozicije a za repku ga zaboli neka stvar.

  • citalacvjerni 30.06.2017.

    Njemačka ima toliko dobrih igrača,toliko mogućih postava, a uvijek izgledaju predobro. Za mene najbolja europska momčad.

  • posteni2 30.06.2017.

    Njemacka ima dvije A momcadi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare